Izgradite dom, koji diše

POROTHERM PROFI brušena opeka

Kvaliteta, ekologija, trajnost, sigurnost i energetska efikasnost

POROTHERM PROFI

POROTHERM PROFI brušena opeka prirodni je i ekološki prihvatljiv proizvod koji se s pravom još može nazvati i proizvodom budućnosti. Precizno je brušena s obje strane kontroliranim kompjuterskim procesom te je izrađena od prirodnih proizvoda - gline, pijeska i piljevine, a nakon uporabe može se 100% reciklirati.

 

Primjenom POROTHERM PROFI opeke osiguravamo 50% bržu gradnju, 90% manji utrošak morta, 30% bolja toplinska svojstva, minimalnu upotrebu alata i uređaja te iznimno čisto gradilište.

 

POROTHERM PROFI kao vezivo rabi revolucionarno POROTHERM Dryfix.Extra ljepilo, proizvod koji je paralelno "lansiran" u zemljama EU kao što su Austrija, Mađarska, Slovenija, Italija, Njemačka itd. 

 

Nanošenje veziva je vrlo jednostavno i lako te na taj način osigurava iznimnu brzinu gradnje, a zbog izbjegavanja „hladnih mostova“, omogućuju maksimalnu toplinsku zaštitu. Zidanje Porotherm Dryfix.Extra moguće je i zimi do -5 C, što znatno produžuje period gradnje.

 

POROTHERM PROFI DRYFIX.Extra sistem gradnje višestruko je nagrađivan na sajmovima diljem Europe pa je tako na svom premijernom predstavljanju u Zagrebu na sajmu TEGRA također osvojio nagradu za kvalitetu. Komisiju koja dodjeljuje nagrade činili su eminentni profesori Arhitektonskog i Građevinskog fakulteta te stručnjaci sa IGH Zagreb i HGK.

 

Zbog stručnjaka koji sudjeluju u ocjenjivanju proizvoda to je jedno od najprestižnijih priznanja za kvalitetu u Hrvatskoj.

 

Tvrtka Wienerberger je proizvođač opeke sa certificiranom tvorničkom kontrolom proizvodnje kojom se potvrđuje da je proizvođač proveo početno ispitivanje tipa proizvoda, da provodi stalnu kontrolu proizvodnje i da je ovlašteno tijelo Institut IGH d.d. proveo početni nadzor tvornice i početni nadzor tvorničke kontrole proizvodnje te da provodi stalni nadzor, procjenu i ocjenu tvorničke kontrole proizvodnje.  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  
na početak stranice