Wienerberger sistemska rješenja

Svestranost prirodne sirovine – gline - nadahnjuje ljude tisućama godina. Glineni građevinski materijali savršeno će se uklopiti u svaku ideju i svakom projektu dati jedinstvenu, prirodnu i održivu notu. 

Porotherm glinena opeka je energetski učinkovito, moderno i ekološki prihvatljivo rješenje koje jamči postojanost i dugotrajnost, zdravu prostornu klimu te siguran dom za buduće generacije.

Naš Tondach glineni crijep prirodan je proizvod koji ne sadrži kemijske dodatke. Pogledajte široku paletu boja crijepa, dizajna i oblika i gradite s nama moderne i inspirativne objekte prepoznatljivog krova. 

Terca fasadna opeka pruža zaštitni sloj od vremenskih utjecaja i nudi iznimnu kreativnu slobodu pri oblikovanju fasade. Uz Terca fasadnu opeku stvaramo bezvremenski lijepe objekte s nezamjenjivim karakterom i čarom.

Kao vodeći stručnjak u oblikovanju vanjskih površina, Semmelrock Stein + Design, svojim proizvodima postavlja nove standarde u dizajnu, tehničkim znanostima i modernim tehnikama proizvodnje betonskih opločnika, ploča i ostalih betonskih proizvoda. 

Kalkulator

Trebate izračun materijala?

Isprobajte jednostavan kalukator i u par klikova saznajte potrebnu količinu materijala za zidna ili krovna rješenja!

Novosti i događanja

Saznajte što radimo, gdje smo i čime se bavimo

0Rezultati
HR_MКТ_PHO_LIF_Shutterstock_036

Prijava na Newsletter

Budite uvijek u tijeku! Prijavite se na newsletter jer vam šaljemo samo najvažnije informacije iz Wienerberger svijeta 📩

Wienerberger reference

Inspirirajte se uz brojne dovršene projekte koji pokazuju što je sve moguće s našim glinenim građevinskim materijalima.

Tko smo?

Tvrtka Wienerberger je osnovana u Beču 1819. godine gdje je i danas sjedište Grupe. U 200 godina postojanja razvila se iz lokalne tvornice opeke u globalnog inovativnog lidera u proizvodnji pametnih građevinskih materijala i infrastrukturnih rješenja.

Saznajte lokacije naših pogona u Hrvatskoj te ureda u kojem se nalaze uprava i administracija. 

Želite dinamično međunarodno okruženje i priliku za razvoj i implementaciju novih ideja i rješenja? Na pravom ste mjestu!

Tvrtka Wienerberger danas broji više od 16.000 zaposlenika i posjeduje skoro 300 proizvodnih pogona u 30 zemalja diljem svijeta. Kako je sve počelo? Saznajte!

Bezoek onze showroom

Od ideje do realizacije

Wienerberger tehnička podrška 

Mi vam možemo pomoći u realizaciji vaših želja! 

  • Besplatno savjetovanje o odabiru materijala
  • Besplatno savjetovanje o ugradnji naših sistema
  • Besplatni trening na terenu (na zahtjev)
  • Besplatni izračuni potrebnih količina za vaš projekt

Kontaktirajte nas direktno:

Prodaja 


Wienerberger regionalni voditelji prodaje

Webshop