Krovovi za još kvalitetnije stanovanje

Pravila nagradnog natječaja Dani Orisa

 

„Predloži slogan za Wienerberger grupu“

 

Članak 1.

Priređivač

Natječaj organizira Wienerberger d.o.o, Ul. Donje Pokuplje 2, 47000, Karlovac, OIB: 83508016262 (u daljnjem tekstu: Priređivač).

Članak 2.

Svrha natječaja

Svrha natječaja je osmisliti što kreativniji slogan za članice Wienerberger grupe: Wienerberger, Semmelrock i Pipelife.

Članak 3.

Trajanje

Natječaj započinje 19. listopada 2019. godine i traje do 20. listopada 2019. godine (uključujući 20. listopad), a provođenje nagradnog natječaja održat će se na arhitektonskom simpoziju Dani Orisa u Zagrebu.

Članak 4.

Sudjelovanje

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje na Danima Orisa popune upitnik i osmisle slogan za Wienerberger grupu.  Potrebno je predložiti slogan za Wienerberger grupu: Wienerberger, Semmelrock i Pipelife. U natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača i članova njihove uže obitelji, kao ni zaposlenici i članovi uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ovog nagradnog natječaja.

Članak 5.

Odabir pobjednika

Peteročlana komisija iz Wienerberger grupacije odabrat će najkreativniji prijedlog i nagraditi ga s MacBook prijenosnim računalom. Osim glavne nagrade, podijelit ćemo još 14 nagrada i to u obliku Brick Book knjige.

Članak 6.

Nagrade

Ukupan fond nagrada: 1 x MacBook Air te 14 x Brick Book knjiga.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Sve nagrade uključuju porez na dodanu vrijednost kojeg plaća Priređivač.

Članak 7.

Objava dobitnika i preuzimanje nagrada

Pobjednici će o osvajanju Nagrade biti obaviješteni putem telefona ili mail adrese koju će ostaviti na upitniku kojeg ispune na lokaciji simpozija. Obavijest o dobitniku nagrade bit će objavljena najkasnije 15 dana nakon završetka Natječaja, a s dobitnikom će biti dogovoren način preuzimanja nagrade.

Pobjednik koji ne odgovori na obavijest o osvajanju nagrade u navedenom roku gubi pravo na nagradu.

U slučaju da se u nagradni natječaj uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u natječaju sudjelovalo sudionika, a s preostalim nagradama će se postupiti u skladu s odredbama  Zakona o igrama na sreću, a sukladno čl. 11. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara.

U slučaju većeg broja prijedloga koji odgovaraju Wienerberger grupaciji, tvrtke Wienerberger, Semmelorock i Pipelife nagradit će više sudionika određenom nagradom.

Članak 8.

Prekid nagradnog natječaja

Nagradna igra se prekida u slučaju nastupanja više sile o čemu će sudionici biti obaviješteni putem web stranice www.wienerberger.hr/nagradni-natjecaj-predlozi-slogan-za-wienerberger-grupu.

Pod višom silom podrazumijeva se nastup izvanrednih okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti, izbjeći ili otkloniti.

Članak 9.

Objava

Pravila nagradne igre bit će objavljena na internet stranici Priređivača www.wienerberger.hr/nagradni-natjecaj-predlozi-slogan-za-wienerberger-grupu .

U slučaju spora između Priređivača i sudionika nagradne igre nadležan je Općinski sud u Karlovcu.

 

Karlovac, 21. rujna 2019.  

 

Architects working in their office

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije informacije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.

Naši servisi in kontakti

Prodajna področja

Za vse informacije vezane na naročilo in cene Wienerberger proizvodov, kontaktirajte naše območne vodje prodaje. 

Tehnična podpora

S ciljem kvalitetne podpore našim končnim kupcem, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem, vam svetuje naša projektno tehnična ekipa. 

Prijava na novice

Prijavite se na Wienerberger novice, samo z nekaj kliki. Prejemali boste informacije o naših proizvodih, izobraževanjih in drugih aktivnostih. 

Webshop