Nagradni natječaj

Nagradni natječaj we are wienerberger

SKENIRAJ, IGRAJ, OSVOJI!

Budi najbrži/najbrža i osvoji super promotivan paket!

Nagrađujemo troje najbržih koji se registriraju te točno odgovore na 5 pitanja. Sva tri dana nagrađujemo po jednu osobu koja preduhitri sve ostale te pokaže svoje znanje poznavanja Wienerberger grupe!

Iskuštaj i ti svoju brzinu i znanje jer te čekaju super nagrade  - set promotivnih materijala i vrijednih brošura we are wienerberger :) 

Dobitnike ćemo obavijestiti putem email adrese, a nagrade dostaviti na kućnu adresu (zato te molimo da upišeš točne podatke). Više informacija saznaj u PRAVILIMA NAGRADNOG NATJEČAJA. 

TRI...DVA...JEDAN... KRENI! 

p.s. samo jedan odgovor u svakom pitanju je točan! ;)


Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail adresu office.hr@wienerberger.com. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaju nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših osobnih podataka, upućujemo na naša Pravila privatnosti.

Pravila nagradnog natječaja

Skeniraj, igraj - osvoji!

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi sudionici na konferenciji HKIG u Opatiji,  koja se održava od 17.06.2021. - 19.06.2021., koji ispune formular na web stranici. Budi najbrži jer svakog dana nagrađujemo samo onoga koji prvi točno odgovori na postavljena pitanja!

laptop, instacasa visual

Prijava na Newsletter

Newsletter donosi najvažnije informacije iz Wienerberger svijeta. Prijavite se i saznajte sve novitete na vrijeme!