Krovovi za još kvalitetnije stanovanje
Family fun in the garden with single family house in the background

Pravila nagradnog natječaja

Znate li kako vaše pouzdane brendove  u izgradnji doma možete pronaći pod istim krovom? Wienerberger, Pipelife i Semmelrock dio su iste grupacije, a sve u cilju pružanja cjelovite i brze usluge - na jednom mjestu. Puno vremena provodimo zajedno, no zanima nas s kime VI najviše volite provoditi vrijeme pod istim krovom? Označite najdražu osobu i ukratko objasnite zašto je baš ta osoba vaš najdraži partner. Devet najzanimljivijih odgovora nagrađujemo!

[Nagradni natječaj "Pod istim krovom"] 

 

ČLANAK 1: ORGANIZATOR

Nagradni natječaj priređuje i organizira: Wienerberger d.o.o., Donje Pokupje 2, 47000 Karlovac, www.wienerberger.hr, OIB: 83508016262, u suradnji s partnerskim tvrtkama Wienerberger grupe: Semmelrock Stein + Design d.o.o. i Pipelife Hrvatska Cijevni sustavi d.o.o., daljnjem tekstu: Organizator

ČLANAK 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Wienerberger grupacije koju čine tri firme: Wienerberger, Semmelrock i Pipelife. Nagradni natječaj traje od 05.10.2020. do 12.10.2020. u 12:00 sati, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

ČLANAK 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Nagrade ukupno: 9 poklon paketa za 9 dobitnika. Poklon paket se sastoji od Wienerberger kutijice za crtanje i skiciranje koja sadrži kemijske olovke i običnu grafitnu olovku u brendiranoj poklon kutijici.

ČLANAK 4: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi korisnici društvene mreže Facebook koji ispune uvjete nagradnog natječaja opisanih u objavi na Wienerberger Hrvatska profilu - u komentarima označe druge korisnike te daju odgovor na pitanje „S kime najviše vole provoditi vrijeme?“ , i osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

ČLANAK 5: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU, ODABIR DOBITNIKA, OBJAVA DOBITNIKA I ISPORUKA NAGRADA

Da bi sudjelovali u natječaju, korisnici trebaju pristupiti Wienerberger Hrvatska Facebook profilu https://www.facebook.com/wienerbergerhrvatska/, ostaviti komentar na Facebooku te se upoznati s pravilima nagradnog natječaja objavljenim na Wienerberger web stranici.  Devet najkreativnijih odgovora prema  mišljenju  žirija nagrađujemo poklon paketom.

U završno žiriranje ulaze svi korisnici koji u potpunosti ispune zahtjeve nagradnog natječaja, a dobitnike ćemo objaviti po završetku natječaja na web stranici (www.wienerberger.hr)  te Facebook profilu https://www.facebook.com/wienerbergerhrvatska/, a najkasnije do 15.10.2020. Pobjednika natječaja odabrat će komisija sastavljena od tri člana: po jedan iz Semmelrocka, Pipelifea i Wienerbergera. Promotor zadržava pravo odabrati alternativnog Pobjednika u slučaju da ima čvrste osnove vjerovati da je Sudionik prekršio bilo koji od ovih Pravila i uvjeta.

Pobjednici će o nagradi biti obaviješteni putem Facebook komunikacijskih kanala najkasnije do 15.10.2020. Pobjednici tj. dobitnici se trebaju javiti u roku od najkasnije 14 dana od završetka Natječaja s potrebnim podacima za dostavu poklon paketa. Ukoliko se dobitnici ne odazovu, ne dostavi tražene podatke i ne potvrde preuzimanje nagrade, Organizator ne preuzima odgovornost za ne korištenje nagrade.

ČLANAK 6: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila. Ovaj Natječaj ne nameće bilo kakvu obavezu kupnje u zamjenu za sudjelovanje.

ČLANAK 7: POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

Više igrača s istim prezimenom na istoj adresi stanovanja smatrat će se jednim dobitnikom. Svaki sudionik može samo jednom ispuniti formular nagradnog natječaja.

Svi sudionici natječaja koji imaju vulgaran te uvredljive sadržaj biti će diskvalificirani iz natječaja.

ČLANAK 8: PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagradnog natječaja „Pod istim krovom“ njihovo ime može od strane Organizatora objaviti na Facebook stranicama – Wienerberger, Pipelife te Semmelrock kao i na web stranicama www.wienerberger.hr, www.semmelrock.hr, www.pipelife.hr  i koristiti bez naknade.

ČLANAK 9: MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom. Ukoliko je dobitnik nagrade malodobna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.

ČLANAK 10: KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju, sudionicu su suglasni da se njihovi podaci koriste za informiranje o novim proizvodima i uslugama poduzeća Wienerberger, Semmelrock i Pipelife. Organizator se obvezuje da podatke neće posredovati ili predati trećim osobama.

Organizator će poduzeti sve razumno potrebne mjere kako bi osigurao da se osobni podaci sudionika u nagradnoj igri obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom. Tijekom upravljanja osobnim podacima, sudionik ima pravo uvida i ažuriranja, brisanja podataka u bazi podataka, pravo prigovora, pravo na povlačenje privole ovisno od koje kompanije želi primati novosti (upit za povlačenje privole poslati na zastitapodataka@semmelrock.com – za Semmelrock, na office.HR@wienerberger.com za Wienerberger te na info@pipelife.hr za Pipelife).

ČLANAK 11: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Karlovcu.

ČLANAK 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći u kojem slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem Facebook stranice Wienerberger Hrvatska -  https://www.facebook.com/wienerbergerhrvatska/ te web stranica www.wienerberer.hr, www.semmelrock.hr, www.pipelife.hr

ČLANAK 13: OBJAVA PRAVILA

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na stranici www.wienerberger.hr.

Manager sitting at office desk with tablet computer and laptop smiling, CRM

Pratite nas na društvenim mrežama

Zapratite nas na Facebook profilu i budite informirani o svim novostima u Wienerberger svijetu.

Naši servisi in kontakti

Prodajna področja

Za vse informacije vezane na naročilo in cene Wienerberger proizvodov, kontaktirajte naše območne vodje prodaje. 

Tehnična podpora

S ciljem kvalitetne podpore našim končnim kupcem, izvajalcem, arhitektom in poslovnim partnerjem, vam svetuje naša projektno tehnična ekipa. 

Prijava na novice

Prijavite se na Wienerberger novice, samo z nekaj kliki. Prejemali boste informacije o naših proizvodih, izobraževanjih in drugih aktivnostih.