Productfinder, Vertriebsapp
Architect or designer comparing brick sample in front of computer screen

Dobrodošli na našu novu web stranicu!

Kroz 200 godina koliko postojimo uvijek smo težili inovacijama i modernizaciji svega što radimo, a upravo se te karakteristike objedinjuju u našoj novoj Web stranici. 

Službena Wienerberger stranica pruža informacije za krajnje kupce, dostavljače, arhitekte, krovopokrivače i sve ostale koje žele saznati nešto više o našim proizvodima.

Naša misija upotpunjuje naš cilj - a to su zadovoljni kupci. Kako bismo Vam pružili točne i relevantne informacije, svakodnevno nadograđujemo sadržaj koji Vama je dostupan putem našeg Weba.

U sekciji „Alati i servisi“ možete preuzeti brošure o svim proizvodima kao i upute za gradnju Tondach krova te Porotherm zidnog sistema. Dostupni su i AutoCAD detalji te preostala tehnička dokumentacija.

Cantina Antinori, winery, offices, museum, auditorium and restaurant with facing bricks, interior cladding bricks; Brick Award Nominee 2014; Archea Associati; Photo:  Leonardo Finotti

Pronađite sve što vas zanima

Znate kako?

Brzo i jednostavno. Web stranica wienerberger.hr dizajnirana je tako da lako možete pronaći sadržaj koji tražite.

Nudimo Vam informacije o širokoj paleti proizvoda koje isporučujemo, o tehničkim detaljima, upute za gradnju te sadržaj inspirativnog karaktera.

Reference photo new construction single family in De Haan

Inspirirajte se

Od Wienerberger materijala

Pogledajte inspirativne objekte koji su izgrađeni našim proizvodima, a koji nadahnjuju arhitekturom i dizajnom. 

e4 house Kamnik in Slovenia

e4 kuća

Suradnja Wienerbergera i partnera

Budite dio naše e4 priče i informirajte se o novostima s prve zgrade gotovo nulte energije u Hrvatskoj. Saznajte kada završava gradnja e4 kuće, koje kriterije je bilo potrebno zadovoljiti da bi zgrada bila nZEB te sve o proizvodima koji su ugrađeni u kuću s ciljem ostvarenja prvog energetski učinkovitog doma. 

Architects working in their office

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije informacije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.