Productfinder, Vertriebsapp
Architect or designer comparing brick sample in front of computer screen

Dobrodošli na našu novu web stranicu!

Kroz 200 godina koliko postojimo uvijek smo težili inovacijama i modernizaciji svega što radimo, a upravo se te karakteristike objedinjuju u našoj novoj Web stranici. 

Službena Wienerberger stranica pruža informacije za krajnje kupce, dostavljače, arhitekte, krovopokrivače i sve ostale koje žele saznati nešto više o našim proizvodima.

Naša misija upotpunjuje naš cilj - a to su zadovoljni kupci. Kako bismo Vam pružili točne i relevantne informacije, svakodnevno nadograđujemo sadržaj koji Vama je dostupan putem našeg Weba.

U sekciji „Alati i servisi“ možete preuzeti brošure o svim proizvodima kao i upute za gradnju Tondach krova te Porotherm zidnog sistema. Dostupni su i AutoCAD detalji te preostala tehnička dokumentacija.

Pronađite sve što vas zanima

Znate kako?

Brzo i jednostavno. Web stranica wienerberger.hr dizajnirana je tako da lako možete pronaći sadržaj koji tražite.

Nudimo Vam informacije o širokoj paleti proizvoda koje isporučujemo, o tehničkim detaljima, upute za gradnju te sadržaj inspirativnog karaktera.

Inspirirajte se

Od Wienerberger materijala

Pogledajte inspirativne objekte koji su izgrađeni našim proizvodima, a koji nadahnjuju arhitekturom i dizajnom. 

e4 kuća

Suradnja Wienerbergera i partnera

Budite dio naše e4 priče i informirajte se o novostima s prve zgrade gotovo nulte energije u Hrvatskoj. Saznajte kada završava gradnja e4 kuće, koje kriterije je bilo potrebno zadovoljiti da bi zgrada bila nZEB te sve o proizvodima koji su ugrađeni u kuću s ciljem ostvarenja prvog energetski učinkovitog doma. 

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije informacije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.

Architects working in their office

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.