Wienerberger 2019 Batibouw

Vidimo se na nZEB stručnom skupu

Veselimo se sudjelovanju na 4. nZEB stručnom skupu koji se održava 20. veljače, a na kojem će osim Wienerbergera sudjelovati i ostale članice Wienerberger grupe - Pipelife i Semmelrock.

Wienerberger grupa sudjeluje na konferenciji nZEB u praksi: Projektiranje zgrada prema nZEB standardima koja se održava 20. veljače 2020. godine na Arhitektonskom fakultetu.

Stručni skup počinje u 9 h, a na našem izložbenom štandu možete saznati sve o članicama Wienerberger grupe te upoznati premium proizvode Wienerbergera, Pipelife-a te Semmelrocka.

Pridružite nam se u ugodnom okruženju

Osim izložbenog štanda na kojem se možete podružiti s nama te uz kavu saznati sve što vas zanima o našim proizvodima, član našeg tima održat će predavanje na temu „Od koncepta do rješenja“. Predavanje će se dotaknuti svih smjernica koje su bitne prilikom izgradnje energetski učinkovitog doma, a sve na primjeru prve i jedine nZEB kuće u Hrvatskoj: Wienerberger e4 kuće.

Program predavanja možete pogledati ovdje

Vidimo se u četvrtak!

Zašto Porotherm IZO Profi opeka?

Porotherm IZO Profi brušena opeka punjena kamenom vunom

Gradite energetski efikasan objekt kao što su gotovo nul energetske, pasivne i niskoenergetske kuće? Provjerite zašto izabrati Porotherm IZO Profi opeku.

Opširnije

Upoznaj e4 kuću

Prva i jedina nZEB e4 kuća u Hrvatskoj

 

Koncept e4 kuće nastao je sa željom da dom bude prirodan, zdrav, cjenovno prihvatljiv te da može očuvati svoju vrijednost. Naša nZEB kuća štedi energiju te, već danas, zadovoljava sve propisane kriterije o gradnji zgrada gotovo nulte energije koji počinju vrijediti od kraja ove godine.

Opširnije

Uredi svoju okućnicu

Lijepo, praktično, održivo

„Passion for Paving“ naš je moto, uljepšavanje okoliša naša je strast, a opločavanje naše pogonsko gorivo. Ne morate biti profesionalac da bi vaša okućnica izgledala kao umjetničko djelo.

Uz Semmelrock opločnike, ploče, zidiće, cvjetnjake, zidne obloge ili rubnjake – vaša okućnica može postati dvorište o kakvom ste uvijek sanjali. 

 

Opširnije

Štedimo energiju

Podno grijanje radi u području niske temperature te iz tog razloga štedi energiju

Čovjek je izložen neprestanoj izmjeni topline sa svojom okolinom. U ljudskom tijelu stvara se toplina, a zračenjem i isparavanjem opet se predaje. PIPELIFE Podnim grijanjem stvara se atmosfera najbliža onoj prirodnoj iz okoliša, izlazi se u susret fiziološkim potrebama čovjeka i omogućuje higijensko i zdravije stanovanje.

Opširnije

Architects working in their office

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije informacije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Webshop