Zidanje IZO Profi
Reference project Mediteranean Plus Maro / Proiect referinte Mediteranean plus maro

Wienerberger na sajmu PROMOARH u Poreču

Pozivamo Vas da nas posjetite na 1. međunarodnom sajmu graditeljstva PROMOARH koji će se održati u Poreču od 18. – 21.09.2019.

PROMOARH međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja je prvi specijalizirani događaj na području Istarske županije, održat će se u Dvorani Žatika, Vukovarska bb u Poreču.

Wienerberger će izlagati na zajedničkom štandu s partnerom Elektrometal Poreč gdje ćemo izložiti naše inovativne zidne i krovne sisteme. Ne propustite priliku uživo vidjeti naš najinovativniji proizvod  - Porotherm IZO Profi opeku punjenu kamenom vunom i trenutno najbolje rješenje za energetski učinkovitu gradnju te mediteranski crijep Tondach Veneru u bijeloj boji.  

Iskoristite priliku i za stručno savjetovanje s našom tehničkom podrškom te projektno tehničkim savjetnikom, razgledajte naše proizvode i uvjerite se sami u kvalitetu i mogućnosti koje pružaju Wienerberger sustavi gradnje.

 

U petak, 20.09.2019, održat ćemo stručno predavanje na temu „Najinovativnija rješenja za energetski učinkovitu gradnju“ u prezentacijskoj sali u trajanju od 10:30 – 11:30. Predavači su naši tehnički stručnjaci g. Josip Klarić i g. Damir Beletić koji će vas upoznati sa svim Wienerbergerovim inovativnim zidnim i krovnim rješenjima te će održati demonstraciju zidanja Porotherm IZO Profi opeke.

 

Molimo da se za sudjelovanje na predavanju prijavite putem sljedećeg obrasca:  

 

 

Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail adresu office.hr@wienerberger.com. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaju nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših osobnih podataka, upućujemo na naša Pravila privatnosti.

Architects working in their office

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije informacije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Webshop