Krov

  • Savršen spoj dizajna i funkcionalnosti
  • Vrhunska sigurnost i zaštita
  • Širok spektar postojanih boja
  • Brza i jednostavna gradnja
  • Sveobuhvatna sistemska rješenja
  • 33 godine jamstva

 

Kao najistaknutiji i zaštitni element zgrade, krov je za mnoge osjećaj sigurnosti i šarma. Kako bi trebao izgledati vaš? Moderni ili retro? Kontinentalni ili mediteranski?

Tondach glineni crijep je proizvod vrhunske kvalitete, napravljen isključivo od prirodnih materijala i optimalno rješenje za sve vrste krovova. Tondach crjepovi djeluju jednako impresivno pri restauraciji tradicionalnih građevina, kao i u ostvarenju smionih koncepata moderne arhitekture. Kvaliteta cjelokupnog sistemskog rješenja doprinosi stabilnosti i sigurnosti kompletnog krova.

Vrlo širok spektar postojanih boja Tondach crijepa dobiva se prirodnim procesom engobiranja i glaziranja, što vam dozvoljava potpunu kreativnu slobodu.

Samo se prepustite mašti i inspiraciji!

MODERN line

Inovativnim rješenjima, modernim linijama i formatima, ovi crjepovi ne samo da prate trendove nego ih postavljaju. 

Više

RETRO line

Bezvremenski crijep koji zrači jednostavnom i nenametljivom ljepotom. Za RETRO crijep ne vrijedi izreka kako je ljepota prolazna, njegova ljepota traje stoljećima!

Više

MEDITERRANEAN line

Poseban valoviti izgled crijepa krovu daje mediteransku eleganciju. Ova vrsta crijepa zadovoljava jednostavne, ali i tehnički zahtjevne krovove te time povezuje temperamentni južnjački dizajn i funkcionalnost.

Više

CONTINENTAL line

Crijep najpogodniji za kontinentalne klimatske uvjete. Živopisna struktura površine crijepa krovu će podariti klasičan, ali i elegantan izgled.

Više

Tondach krovni sistemi

Potreban Vam je izračun građevinskog materijala?

U par klikova do brzog i jednostavnog izračuna materijala.

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.

Webshop