Objekt uređen modernim stilom

TONDACH - Ne propušta ni kišu ni vjetar.

Crijep i sistemska oprema proizvedeni su od visokokvalitetne gline koja štiti zdravlje vas i vaših ukućana.

Sistemska oprema proizvedena je s ciljem maksimalne zaštite krova. Ugradnjom svih elemenata, krov postaje trajno siguran, čak i u ekstremnim vremenskim neprilikama.

Budite zaštićeni pod Tondach krovom i mirno gledajte kišu koja vani pada, bez straha od štete i dodatnih troškova.

Odaberite Tondach, odaberite kvalitetu.

Tondach linije proizvoda

  • Savršen spoj dizajna i funkcionalnosti
  • Vrhunska sigurnost i zaštita
  • Širok spektar postojanih boja
  • Brza i jednostavna gradnja
  • Sveobuhvatna sistemska rješenja
  • 33 godine jamstva

Kao najistaknutiji i zaštitni element zgrade, krov je za mnoge osjećaj sigurnosti i šarma. Kako bi trebao izgledati vaš?

Moderni ili retro? Kontinentalni ili mediteranski?

Tondach glineni crijep je proizvod vrhunske kvalitete, napravljen isključivo od prirodnih materijala i optimalno rješenje za sve vrste krovova.

Tondach crjepovi djeluju jednako impresivno pri restauraciji tradicionalnih građevina, kao i u ostvarenju smionih koncepata moderne arhitekture. Kvaliteta cjelokupnog sistemskog rješenja doprinosi stabilnosti i sigurnosti kompletnog krova.

Vrlo širok spektar postojanih boja Tondach crijepa dobiva se prirodnim procesom engobiranja i glaziranja, što vam dozvoljava potpunu kreativnu slobodu.

Samo se prepustite mašti i inspiraciji!

MODERN line

Inovativnim rješenjima te modernim linijama i formatima, ovi crjepovi ne samo da prate trendove nego ih postavljaju! Karakterizirani velikim formatom i, sukladno tome, uštedom prilikom ugradnje, crjepovi iz MODERN linije najtraženiji su dio našeg asortimana.

RETRO line

Sjećate se kako smo kao mali na crtežima uvijek crtali male, polukružne crjepove? To je prikaz Biber bezvremenskog crijepa koji zrači jednostavnom i nenametljivom ljepotom. Za RETRO liniju ne vrijedi izreka kako je ljepota prolazna, njegova ljepota traje stoljećima!

MEDITERRANEAN line

Poseban valoviti izgled karakterističan za ove crjepove krovu daju mediteransku eleganciju. Crjepovi iz MEDITERRANEAN linije zadovoljavaju jednostavne, ali i tehnički zahtjevne krovove te time povezuju temperamentni južnjački dizajn i funkcionalnost.

CONTINENTAL line

Crjepovi u liniji CONTINENTAL najpogodniji su za kontinentalne klimatske uvjete, iako ih zbog njihove kvalitete i modernog izgleda, sve više susrećemo na obalnim područjima. Živopisna struktura površine crijepa krovu će podariti klasičan, ali i elegantan izgled.

Modern line - ravni crjepovi

Inovativnim rješenjima, modernim linijama i formatima, ovi crjepovi ne samo da prate trendove nego ih postavljaju.

PLANOTON 10 - elegentan crijep velikog formata

Novi crijep Planoton 10 odlikuje se velikim formatom, ravnim i elegantnim linijama zbog čega predstavlja željenu estetiku koju danas traže najzahtjevniji korisnici, dok njegova revolucionarna površinska zaštita osigurava postojanost boje i održiv, visokokvalitetan krov u kojem će moći uživati ​​naredne tri generacije.

Više o najmodernijem crijepu na tržištu

Planoton 30 (Plan 30) - moderna varijanta tradicionalnog crijepa

Idealan crijep za modernu arhitekturu. Različito oplemenjivanje gornje površine crijepa osigurava postojanost boja i trajno kvalitetan krov koji će zadovoljiti i najzahtjevnije.

Više

Planoton 18 (Plan 18) – crijep modernog minimalističnog dizajna

Minimalistički izgled ovog crijepa očituje se u jednostavnim linijama koje ga pokrivaju a koje otvaraju prostor za kreativnost svakog od vas. Samo se prepustite mašti i inspiraciji!

Više

Contiton 9 (Saturn) - crijep velikog formata za kvalitetan krov

Contiton 9 (Saturn) je crijep velikog formata iz moderne linije crijepa koji zadovoljava najnovije zahtjeve suvremene arhitekture. Jednostavnim oblikom savršeno se uklapa u moderne, pravokutne strukture.

Više

Mediterranean line - valoviti crjepovi

Poseban valoviti izgled crijepa krovu daje mediteransku eleganciju.
Ova vrsta crijepa zadovoljava jednostavne, ali i tehnički zahtjevne krovove te time povezuje temperamentni dizajn i funkcionalnost.

Veneton 11 (Venera) - moderna varijanta mediteranskog crijepa

Mediteranska ljepotica za eleganciju na krovu. Veneton 11 (Venera) je crijep velikog formata, svojim izgledom podsjeća na kanalicu. Visoka kvaliteta i poseban oblik Venetona 11 zadovoljavaju i najzahtjevnije kupce.

Više

Veneton 14 (Mediteran Plus) - mediteranski dizajn i funkcionalnost

Poseban izgled Veneton 14 (Mediteran plus) crijepa krovu daje mediteransku eleganciju.  Ovaj crijep svojim dubokim utorima osigurava vodonepropusnost i na jako malim nagibima krova.

Više

Retro line - tradicionalni crjepovi

Idealan crijep kako za tradicionalnu, tako i za modernu arhitekturu.
Za RETRO crijep ne vrijedi izreka kako je ljepota prolazna, njegova ljepota traje stoljećima!

Biber - Diskretni šarm modernog klasika

Tondach Biber crijep zrači jednostavnom i nenametljivom romantičnom ljepotom koja odgovara mnogim povijesnim zgradama dok je mat ili sjajna izvedba idealna za modernu arhitekturu.

Više

Continental line - klasični crjepovi

Crijep najpogodniji za kontinentalne klimatske uvjete.
Svojom ljepotom izuzetno je privlačan  investitorima, a tehničkim karakteristikama izvođačima.

Traditon 9 (Jupiter) - crijep velikog formata idealan za svaki krov

Tondach Traditon 9 (Jupiter) crijep se izvrsno primjenjuje kod izgradnje tradicionalnih i modernih građevina. Živopisna struktura površine crijepa krovu će podariti klasični i elegantni izgled.

Više

Potreban Vam je izračun građevinskog materijala

Potreban Vam je izračun građevinskog materijala?

U par klikova do brzog i jednostavnog izračuna materijala.

Tondach krovni sistemi

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.

Webshop