Funny visual

Kako do najbolje ponude Wienerberger proizvoda?

Prepoznali smo važnost online poslovanja te smo tijekom pandemije omogućili svakome jednostavnu nabavu željenog građevinskog materijala preko web stranice, bez nepotrebnih izlazaka iz doma.

Hrvati najčešće grade i renoviraju povodom sklapanja bračne zajednice, rođenja djeteta, pojavom subvencioniranja takvih odluka (APN) ili jednostavno onda kada im se poveća standard života što stvara nove prilike za unapređenje kvalitete života. Seljenja na našim prostorima nisu toliko česta kao vani, a ni stanovi nisu još uvijek popularni kao kuće. Tako prosječan Hrvat tijekom života jednom gradi, a jednom do dva puta renovira.

Ti procesi zahtijevaju velike odluke, puno vremena i novca u konačnici. Zbog toga što ne gradimo često jako je važno izabrati dobre projektante, izvođače radova, kao i same materijale za gradnju. Do sada smo naručivanje materijala pamtili kao dug i kompliciran proces koji zahtjeva puno poziva, savjetovanja i izlazak majstora na teren koji ionako teško pronalaze slobodno vrijeme za još jedan projekt, ali pojavom novog načina naručivanja materijala koje je dostupno Hrvatima, narudžba materijala postaje jednostavna, samostalna, a što je najvažnije – transparentna jer građevinski se materijali sada mogu naručiti online!

Prijava na newsletter

Naručite potreban građevinski materijal

NARUČITE IZ UDOBNOSTI SVOG DOMA

 

Kao multinacionalni proizvođač glinenog građevinskog materijala, poznati po inovacijama u poslovanju, proizvodima i materijalima koji omogućuju brzu gradnju bez morta, crjepovima koji su prilagođeni i za blage nagibe krova te drugim novitetima, odlučili smo nastaviti dalje! Razmišljali smo u smjeru digitalizacije poslovanja te pokrenuli priču Wienerberger Webshop-a koji je namijenjen lakšoj komunikaciji između kupaca i distributera.

Htjeli smo prepoznati potrebu kupaca za pojednostavljenim i transparentnijim načinom narudžbe materijala te olakšati kupnju građevinskog materijala. Rješenje je bio webshop koji omogućuje kupnju materijala i to iz udobnosti vašeg doma! U svega par klikova odaberite željene proizvode i zatražite ponudu od najbližeg distributera. Odabrani distributer u najkraćem roku odgovorit će na vaš upit te se, na taj način, realizacija ponuda odvija isključivo putem digitalnih kanala koji su nam danas svima dio poslovanja.

Svi materijali za gradnju iz našeg opusa (od zidova do krova) sada se mogu naruči putem webshopa koji je rađen s željom da bude intuitivan, jednostavan za korištenje te pregledan! Osim narudžbe, na istom mjestu imate mogućnost izračunati potrebnu količinu materijala, naručiti iste i zatražiti dostavu.

Funny visual

Koji je cilj webshopa i kako funkcionira?  

“Wienerberger odavno doprinosi boljoj kvaliteti i sukreira budućnost gradnje. Baš smo u smjeru budućnosti razmišljali i kreirajući ovaj webshop. Željeli smo kupcima “skratiti muke” i učiniti da su im najkvalitetniji građevinski materijali još dostupniji. Cilj webshopa je samim time još bolje pozicionirati naše proizvode na tržištu, približiti ih krajnjim korisnicima te olakšati kupnju građevinskog materijala. S obzirom na to da ne radimo izravnu prodaju robe, webshop je zamišljen tako da kupac na platformi, u svega par klikova, odabere sve željene Wienerberger proizvode. Nakon što ih potvrdi i stavi u košaricu, na lokacijskoj mapi distributera može odabrati željenog trgovca te od njega zatražiti ponudu. Isti taj trgovac, u svoj webshop inbox dobit će obavijest da je od njega zatražena izrada ponude te ju on, ponovo kroz webshop, vraća do krajnjeg korisnika. Ukratko, ne samo da olakšavamo proces kupnje, već i proces prodaje za sve naše distributere.”

Tomislav Franko, regionalnog product & marketing managera za jugoistočnu Europu

Dakle, ako trenutno ili u budućnosti planirate gradnju ili renovaciju - sada znate gdje najlakše možete izračunati i naručiti potrebni materijal - na Wienerberger webshopu!

Asortiman dostupan na webshopu:

Moderna i inovativna rješenja za energetski učinkovitu, potresno otpornu i 3x bržu gradnju.

Beskompromisna rješenja za obilje prirodne svjetlosti i prozračivanja. Dodir neba u vašem domu!

Za savršen spoj dizajna i fukncionalnosti s vrhunskom zaštitom, blagim nagibima i modernim linijama.

Iznimna kreativna sloboda za bezvremenske fasade, s nezamjenjivim karakterom i jedinstvenim čarom!

Bezoek onze showroom

Od ideje do realizacije

Wienerberger tehnička podrška 

Mi vam možemo pomoći u realizaciji vaših želja! 

  • Besplatno savjetovanje o odabiru materijala
  • Besplatno savjetovanje o ugradnji naših sistema
  • Besplatni trening na terenu (na zahtjev)
  • Besplatni izračuni potrebnih količina za vaš projekt

Webshop