Greška 404: Stranica nije pronađena

Nažalost, stranica koju ste tražili nije pronađena. Ponovno pretražite ili kliknite na naše kategorije.

Hidroizolacija ravnog krova

Wienerberger Leadax Roov -  nova, inovativna i održiva hidroizolacijska membrana koja postavlja nove standarde! Osim što je ekološki održivo rješenje jer je izrađena od 100% recikliranih materijala, Leadax Roov folija predstavlja membranu s izuzetnim performansama za efikasnu ugradnju te vodonepropusnost ravnog krova.

Tondach krovni sistemi

Da klasika nikada ne izlazi iz mode, potvrđuje i stoljetna tradicija korištenja Tondach crijep koji već generacijama usrećuje obitelji diljem svijeta.

Tondach krovni prozori

Cjelokupno krovno rješenje dolazi iz Tondacha! Na jednom mjestu pronađite sve za kvalitetan krov te Tondach krovne prozore koji će dati poseban sjaj prostoru.

Porotherm zidni sistemi

Porotherm glinena opeka je energetski učinkovito, moderno i ekološki prihvatljivo rješenje koje jamči dugotrajnost, zdravu prostornu klimu i siguran dom.

Terca fasadni sistemi

Terca opeka nudi iznimnu kreativnu slobodu pri oblikovanju, a osim vizualno bezvremenske fasade, osigurava i zaštitu objekta od vremenskih utjecaja.

Dizajn vanjskog prostora

Semmelrock Stein + Design svojim inovativnim proizvodima i modernim tehnikama proizvodnje postavlja nove standarde u dizajnu okućnice iz snova.

Webshop