Baksteenfabriek
Bakstenen persen

O Wienerbergeru

Wienerberger grupa

Wienerberger je vodeći svjetski dobavljač građevinskog materijala i infrastrukturnih rješenja.

Aktivno doprinosimo boljoj kvaliteti življenja i sukreiramo budućnost gradnje.

Wienerberger je multinacionalni proizvođač glinenih blokova za zidove, fasadne opeke i glinenog crijepa, plastičnih i keramičkih cijevnih sustava, kao i betonskih i glinenih opločnika. 

Saznajte više

Wienerberger Hrvatska

Jezgra našeg poslovanja je proizvodnja građevinskog materijala od gline

Wienerberger Hrvatska zajedno s Wienerberger Slovenijom čini  Wienerberger Adriatic podregiju u kojoj aktivno djeluje pet proizvodnih pogona.

Ove godine slavimo 25. godina poslovanja u Hrvatskoj, a rođendan slavimo u integraciji s tvrtkom Semmelrock Stein+Design!


Pročitajte više

 

 

Misija, vizija i vrijednosti

Živimo u skladu s prirodom. Postupamo u skladu s našim temeljnim vrijednostima.

Svjesni smo da našim proizvodima i rješenjima milijunima ljudi poboljšavamo kvalitetu življenja i aktivno sudjelujemo u oblikovanju budućnosti gradnje.

Pročitajte više

Prijavljivanje nepravilnosti

SeeHearSpeakUp

Postoji li razlog za sumnju da se naši standardi ponašanja krše ili zanemaruju, ne ustručavajte se o tome progovoriti! Wienerberger ohrabruje sve svoje zaposlenike, dobavljače i partnere u prijavljivanju potencijalnih nepravilnosti kao i kršenja ili povreda naših pravila ponašanja!

Architects working in their office

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije informacije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.

Webshop