Uvjeti korištenja

Nešto što bi bilo korisno znati!
 
Wienerbergerova web stranica je instalirana da bi Vas informirala o Wienerberger korporaciji te o njenim proizvodima i uslugama.

Wienerberger se ograđuje od svake odgovornosti koja može nastati na temelju netočnih informacija.

Wienerbergerova web stranica je instalirana da bi Vas informirala o Wienerberger korporaciji te o njenim proizvodima i uslugama. Također Vas želimo obavijestiti da se baza Wienerberger kompanije, prema zakonu o e-mail komunikaciji, može pronaći pod  Impresum.

Mi zaštitu baze podataka shvaćamo vrlo ozbiljno, više podataka o tome sadržano je u našoj Izjavi o privatnosti.

Odgovornost:

Sve informacije koje možete pronaći na našim web stranicama pažljivo su sastavljene, međutim, nismo u mogućnosti dati nikakvu garanciju za sadržaj naših stranica. Wienerberger se izričito ograđuje od svake odgovornosti koja bi mogla proizići iz netočnih informacija sadržanih na našim web stranicama.

Wienerberger će pokušati osigurati da naše web stranice budu uvijek dostupne, međutim, korisnici nemaju pravo prigovora na to. Wienerberger je ovlašten  ograničiti ili onemogućiti dostupnost i mogućnost upotrebe web stranica na svoju osobnu odgovornost.

Wienerberger se ne može smatrati odgovornim za štetu koja bi mogla nastati korištenjem web stranica u vremenu kada im je pristup ograničen ili onemogućen.

Copyright informacije:

Ukupni sadržaj Wienerbergerovih web stranica (tekstovi, slike, animacije) zaštićen su copyright-om i strogo je zabranjeno njihovo kopiranje i daljnje distribuiranje bez izričitog odobrenja od strane Wienerbergera.

Webshop