Vargon plastične cijevi na skladištu

VARGON

Tehnologija i tradicija

Vodeći regionalni proizvođač plastičnih cijevi i spojeva

Logo Semmelrock

U srcu Vargon-a, leži duboko razumjevanije značaja vodnih resursa za budućnost naše planete. Kao lideri u proizvodnji plastičnih cijevi i spojeva, mi smo na prvoj liniji razvoja naprednih rešenja koja pomažu u efikasnom i održivom upravljanju vodom. Naši proizvodi i tehnologije su pažljivo razvijeni kako bi se suočili s izazovima u distribuciji vode, njenoj uštedi, čišćenju i očuvanju. Naš portfolio uključuje širok spektar plastičnih cijevi i spojeva, koji su projektirani da prevladaju industrijske standarde u pogledu kvaliteta, trajnosti i performansi. Naše cijevi su otporne na koroziju, UV zračenje i kemijsku eroziju, čineći ih idealnim za transport pitke i otpadne vode. Spojni elementi koje nudimo osiguravaju nepropusnost i integritet sistema čak i u ekstremnim uvjetima, smanjujući rizik od curenja i s tim povezane gubitke vode.

Povijest tvrtke Vargon

Osnovan 1990. godine, Vargon je izrastao iz malog obiteljskog poduzeća u jednog od vodećih proizvođača plastičnih cijevi i spojeva u regiji. Ponosni što je ime naše tvrtke postao sinonim za inovaciju i kvalitetu u proizvodnji plastičnih cijevi i spojnih elemenata!

Wienerberger akvizirao Vargon

Wienerberger je 2022. godine preuzeo riječku tvrtku Vargon i na taj način ojačao poziciju Vargona na tržištu Jugoistočne Europe i potvrdio predanost tvrtke održivom razvoju i inovacijama.

& - 3
Novi članovi uprave

Od 1.1.2024. godine upravu Vargona čine Tin Ban kao predsjednik Uprave, Marko Šustić kao financijski direktor i član uprave te Tomislav Franko kao komercijalni direktor i član Uprave.

ASORTIMAN PROIZVODA

Visokogradnja

Odražava našu predanost izvrsnosti

Putujte s nama kroz svijet visokogradnje i otkrijte rješenja koja će zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe vašeg projekta; od kućne odvodnje do opskrbe pitkom vodom, naši proizvodi čine temelj za uspješne projekte.

 • vargokal
 • vargokal plus
 • vargokal ultra
 • vargoterm
 • vargoheat
 • pasivna protupožarna zaštita

Niskogradnja

Temelji naših gradova i infrastrukture

Bez obzira gradite li ceste, vodovodne sustave ili drenažne rješenja, naši proizvodi su dizajnirani kako bi osigurali trajnost i kvalitetu infrastrukture koja nas okružuje.

 • vargoplen pe100
 • vargoplen kan
 • vargoplen plin
 • vargokor cijevi
 • vargokor okna i slivnici
 • vargodren
 • vargotect
Ekološka održivost

Predani smo minimiziranju našeg utjecaja na okoliš kroz inovativne prakse i tehnologije. Ponosni smo na investiciju u solarnu energiju te upotrebu recikliranih materijala u našim proizvodima, čime ne samo da smanjujemo potrošnju resursa, već i doprinosimo smanjenju industrijskog otpada.

Proizvodi i tehnologija

Naš asortiman uključuje širok spektar plastičnih cijevi i spojeva, dizajniranih da zadovolje različite potrebe - od kućanstava do velikih industrijskih projekata. Svi naši proizvodi su izrađeni koristeći najnovije tehnologije, što osigurava njihovu izdržljivost, fleksibilnost i otpornost na vanjske uvjete.

Kontrola kvalitete

Temelj na kojem gradimo svaki aspekt našeg poslovanja! Odjel za kontrolu kvalitete igra ključnu ulogu u osiguravanju da svaki proizvod koji napusti našu tvornicu zadovoljava industrijske standarde te osigurava povjerenje i zadovoljstvo naših klijenata u svakom spoju i cijevi koje izlaze iz naše tvornice.

Certifikati

Među našim najvažnijim certifikatima je ISO 9001, globalno priznati standard za upravljanje kvalitetom koji potvrđuje da naši proizvodni procesi zadovoljavaju i premašuju međunarodne zahtjeve za kvalitetom i efikasnošću. Također, posjedujemo i ISO 14001 certifikat, koji pokazuje našu posvećenost održivom upravljanju okolišem i naporima u smanjenju ekološkog otiska.

Upravljanje vodom

Naša misija inovirati i razvijati proizvode koji zadovoljavaju potrebe tržišta i doprinose stvaranju održive budućnosti. Našim naprednim rješenjima u upravljanju vodom, kontinuirano radimo na tome da budemo korak ispred, osiguravajući pouzdana, efikasna i ekološki odgovorna rješenja koja podržavaju naše klijente i širu zajednicu.

Vargon cijevi i spojevi

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja!

Vargon Vargokal plastične cijevi

Webshop