Vargon plastične cijevi na skladištu

VARGON

Tehnologija i tradicija

Vodeći regionalni proizvođač plastičnih cijevi i spojeva

Logo Vargon

U srcu Vargona, leži duboko razumjevanije značaja vodnih resursa za budućnost naše planete. Kao lideri u proizvodnji plastičnih cijevi i spojeva, mi smo na prvoj liniji razvoja naprednih rešenja koja pomažu u efikasnom i održivom upravljanju vodom. Naši proizvodi i tehnologije su pažljivo razvijeni kako bi se suočili s izazovima u distribuciji vode, njenoj uštedi, čišćenju i očuvanju. Naš portfolio uključuje širok spektar plastičnih cijevi i spojeva, koji su projektirani da prevladaju industrijske standarde u pogledu kvaliteta, trajnosti i performansi. Naše cijevi su otporne na koroziju, UV zračenje i kemijsku eroziju, čineći ih idealnim za transport pitke i otpadne vode. Spojni elementi koje nudimo osiguravaju nepropusnost i integritet sistema čak i u ekstremnim uvjetima, smanjujući rizik od curenja i s tim povezane gubitke vode.

Povijest tvrtke Vargon

Osnovan 1990. godine, Vargon je izrastao iz malog obiteljskog poduzeća u jednog od vodećih proizvođača plastičnih cijevi i spojeva u regiji. Ponosni što je ime naše tvrtke postao sinonim za inovaciju i kvalitetu u proizvodnji plastičnih cijevi i spojnih elemenata!

Wienerberger akvizirao Vargon

Wienerberger je 2022. godine preuzeo riječku tvrtku Vargon i na taj način ojačao poziciju Vargona na tržištu Jugoistočne Europe i potvrdio predanost tvrtke održivom razvoju i inovacijama.

Novi članovi uprave

Od 1.1.2024. godine upravu Vargona čine Tin Ban kao predsjednik Uprave, Marko Šustić kao financijski direktor i član uprave te Tomislav Franko kao komercijalni direktor i član Uprave.

ASORTIMAN PROIZVODA

Ekološka održivost

Predani smo minimiziranju našeg utjecaja na okoliš kroz inovativne prakse i tehnologije.

Proizvodi i tehnologija

Svi naši proizvodi su izrađeni koristeći najnovije tehnologije, što osigurava njihovu izdržljivost, fleksibilnost i otpornost na vanjske uvjete.

Kontrola kvalitete

U Vargonu, kvaliteta nije samo obećanje našim klijentima, već je to temelj na kojem gradimo svaki aspekt našeg poslovanja.

Certifikati

U Vargonu, svaki certifikat i atest predstavlja korak u našem neprekidnom putovanju prema izvrsnosti, dokazuje našu predanost najvišim standardima i pruža našim klijentima dodatno povjerenje u svaki proizvod koji iz naše tvornice izlazi.

Upravljanje vodom

U srcu Vargona, leži duboko razumijevanije značaja vodnih resursa za budućnost naše planete. Kao lideri u proizvodnji plastičnih cijevi i spojeva, mi smo na prvoj liniji razvoja naprednih rješenja koja pomažu u efikasnom i održivom upravljanju vodom.

Vargon slivnik sifonski podni

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja!

Vargokal plus plastične cijevi za kućnu kanalizaciju

Webshop