Spijkerkwartier Arnhem; Brick Award 2020 Category "Living Together"; Architects: Atelier Kempe Thill, Photo:  Ulrich Schwarz
City Archive Delft; Brick Award 2020 Category Winner Category "Working Together"; Architects: Office Winhov, Gottlieb Paludan Architects, Photo:  Stefan Müller

Brick Award 20: Pobjednici

Nagrada Brick Award nudi arhitektima iz cijelog svijeta mogućnost da predstave svoje najnovije kreativne projekte inovativne arhitekture od opeke.

Njezin je cilj nadahnuti arhitekte kao i druge ljude da podijele koncepte dizajna te da istraže nove načine gradnje.

Arhitekti iz cijeloga svijeta predstavljaju svoje inovativne koncepte s keramičkim materijalima: predana su 644 projekta iz 55 zemalja

Opširnije

Terca Surface Texture Oud Laethem

Knjiga Brick Book

Brick Book knjiga ističe opeku kao bezvremenski građevinski materijal u budućnosti usmjerenoj arhitekturi.

Wienerbergerova nagrada Brick Award 2020

Brick Award je međunarodno priznata nagrada i predstavlja izvanrednu arhitekturu od opeke.

Za nagradu Brick Award 2020, Wienerberger poziva na prijavu izvanrednih projekata iz cijelog svijeta. Poziva se arhitekte, kritičare i novinare arhitekture da prijave projekte.

Opširnije

Od 2004. godine se dodjeljuje Wienerbergerova nagrada Brick Award za izvanredna arhitektonska rješenja u kojima se koristi opeka, ali i arhitektima kao autorima istih. Svake dvije godine se diljem svijeta prijavi veliki broj projekata za dodjelu nagrade.

Opširnije

Na domaćoj je arhitektonskoj sceni već 35 godina i dobro je upućen u zbivanja i trendove. Prvi u nizu velikih projekata bilo mu je uređenje prizemlja i taverne Hotela Esplanade, a njegov je tim za poslovnu zgradu tvrtke Lumenart u Puli osvojio nekoliko važnih priznanja, među kojima je i Wienerberger Brick Award.

Opširnije

Architect or designer comparing brick sample in front of computer screen

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije novosti i akcije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.