Tondach sistemska rješenja
Tondach sistemska rješenja
Tondach sistemska rješenja

Tondach sistemska rješenja

  • Cjelovita rješenja
  • Povećana sigurnost krova
  • Estetska usklađenost s Tondach crjepovima
  • Visoka kvaliteta i trajnost
  • Jednostavna i brza ugradnja

 

Keramička i dodatna oprema sveobuhvatna su vrhunska rješenja za krov koja se koriste i kod novogradnje, ali i sanacije krova.

Ugradnjom originalne Tondach sistemske opreme, koja se sastoji od rješenja za prozračivanje pokrova, za zaštitu od snijega, za sekundarni krov kao i rješenja za krovne prodore uveliko se produžava životni vijek krova.

Ovi proizvodi izuzetno su važni kod svakog krova jer omogućuju maksimalnu zaštitu vašeg doma a funkcionalno djeluju kao peta fasada.

Cjelokupnim sistemskim rješenjima iz linije Special dokazano se ostvaruje savršena zaštita od kiše, vjetra, tuče i snijega. Osim toga, osiguravaju pravilno prozračivanje krova i energetsku učinkovitost.

Sljemenjaci i keramički pribor

Tondach keramička oprema

Za postizanje veće sigurnosti i trajnosti te izvedbu skladnog i tehnički ispravnog krovišta potrebno je ugraditi, po mjeri izrađeni, keramički pribor koji nudi savršenu zaštitu.

Više

Tondach krovne folije

Paropropusne vodonepropusne folije

Dobro izvedena potkonstrukcija krova smanjuje troškove energije, povećava kvalitetu, trajnost i vrijednost nekretnine. Tondach krovne folije su savršeno rješenje za sekundarni krov.

Više

Odzračivanje krova

Elementi za odzračivanje u području strehe, sljemena i grebena

Osigurajte propisano odzračivanje krova u području strehe, sljemena i grebena upotrebom Tondach elemenata za odzračivanje.

Više

Zaštita od snijega

Tondach snjegobrani

Tondach snjegobrani trajno su i sigurno rješenje protiv nekontroliranog klizanja snježnog pokrivača s Vašeg krova, koje, osim što je opasno po život, uništava i sve što mu se nađe na putu klizanja; primjerice oluke ili druge vrijednosti.

Više

Zaštita od nevremena

Tondach kopče za zaštitu od nevremena

Štetno djelovanje oluja se efikasno sprječava upotrebom Tondach kopči za crijep.

Više

Krovni prodori i ventilacije

Prodori su izazov svakog krova, no uz Tondach sistemska rješenja za krovne prodore i ventilacije pouzdano se sprječava propuštanje vode i vlage.

Više

Osvjetljenje tavana i izlaz na krov

Svjetlost izvor je života, a korištenjem Tondach sistemskih rješenja za krov ostvarujete izvor prirodne svjetlosti u svakom prostoru Vašeg doma.

Više

Opšav dimnjaka

Za dugotrajnu funkcionalnost i ljepotu vašeg krova, Tondach vam nudi i rješenje za opšav dimnjaka.

Više

Digitalisation process at Wienerberger

Besplatni izračun materijala

Zatražite besplatni izračun za Tondach crijep ili Tondach sistemska rješenja.
 

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.

Tehnička podrška i online alati 

Wienerberger tehnička podrška na raspolaganju Vam je u svim fazama planiranja i gradnje. Također, razvili smo i nekoliko online alata kojim možete olakšati potragu za potrebnim materijalima za Vaš objekt! 

Webshop