Terca fasadna opeka
Terca fasadna opeka na stambenoj zgradi
Terca logo

Fasadna opeka Terca

Fasadna opeka može se koristiti za zidove sa šupljinom, na dekorativnim unutarnjim zidovima, kaminima i vrtnim zidovima. Osim toga, fasadna opeka pruža veliku mogućnost kreiranja estetski privlačnih vanjskih zidova kroz upotrebu različitih boja i uzoraka.

  • Potpuna sloboda pri oblikovanju
  • Širok spektar boja
  • Prirodno i zdravo stanovanje
  • Optimalna klima u unutrašnjosti
  • Otpornost na sve vremenske uvjete

Pročelje kuće, zgrade ili nekog drugog objekta svojevrsna je osobna iskaznica osobe koja u njemu živi. Fasada uz stil izgradnje i uređenja otkriva i koliko se objekt održava. Kao što latinska riječ facies upućuje – fasada je lice. No nije riječ samo o površinskoj estetici jer o fasadi ovisi izdržljivost i postojanost zidova objekta, kao i budući troškovi održavanja. Upravo zato važno je uložiti poseban trud i pažnju te odabrati kvalitetan materijal. 

Pečena Terca fasadna opeka nameće se kao optimalno rješenje zbog svih svojih karakteristika. Sastoji se od gline i vode, obrađuje se na temperaturama višim od 1000 stupnjeva, a njezin životni vijek duži je od 100 godina. Izrazito je čvrsta i postojana, ima zaštitu od UV zraka i ne gubi sjaj, ekološka je i održiva. S obzirom na to da je proizvedena od prirodnih materijala, nudi iznimnu kreativnu slobodu pri oblikovanju fasade. Minimalna odstupanja boja doprinose estetskim kontrastima iz svih gledišta. Živahno žute, toplo crvene, zemljano smeđe ili diskretno sive nijanse stvaraju igru svjetlosti i sjenke te daju osjećaj jedinstvenosti svake pojedinačne opeke.

S Terca fasadnom opekom stvarajte bezvremenski lijepe ambijente, s nezamjenjivim karakterom i jedinstvenim čarom. Eksperimentirajte s perspektivama i dozvolite svjetlosti da djeluje!

Terca fasadna opeka

Fasadna klinker opeka

Zidni elementi koji stvaraju identitet!

Bogati izbor boja, oblika i površina u kombinaciji s raznim načinima polaganja i bojama morta omogućuje bezbrojne mogućnosti u dizajnu.

Više

Terca slip opeka

Fasadna slip opeka

Tanke fasadne slip opeke nude beskrajnu kreativnost u novogradnji ili obnovi, kako za unutarnju tako i za vanjsku upotrebu. 

Više

Ventilirana fasada

Sveobuhvatno sistemsko rješenje za ventilirane fasadne sustave

Bezvremenska moderna fasada s nepogrešivim karakterom gline kao prirodnog proizvoda. Zaljubite se u izgled, zavolite kvalitetu!

Više

Stambena zgrada s Terca fasadnom opekom

Zatražite ponudu

Mi vam možemo pomoći oko kalkulacije potrebnog građevinskog materijala za vaš objekt, bilo da se radi o zidnim, krovnim ili fasadnim sistemima!

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.

Webshop