Timski rad

Wienerberger kao poslodavac

Želite dinamično međunarodno okruženje i priliku za razvoj i implementaciju novih ideja i rješenja. Na pravom ste mjestu.
 

 

Predanost, stručnost i motiviranost naših zaposlenika čine osnovu za održivost i konkurentnost Wienerbergera. Multikulturalno smo poduzeće, različitost vidimo kao našu snagu.

Od naših zaposlenika očekujemo otvorenost za promjene, postupanje u skladu s vrijednostima i osobnu odgovornost. Omogućavamo razvoj karijere u međunarodnom okruženju.

U našem timu želimo ljude koji su predani, strastveno pristupaju poslu koji rade, razmišljaju i djeluju poduzetnički i stalo im je do svog osobnog i poslovnog razvoja.

Želimo ljude koji se usude izaći iz ustaljenih obrazaca i okvira, ali istovremeno prepoznaju i cijene trajne vrijednosti.

Logo HR

 

Zdravlje i sigurnost naših zaposlenika naša je najvažnija odgovornost.

Nastojimo osigurati najbolju moguću simbiozu između sigurnih, modernih i produktivnih radnih uvjeta kako bismo spriječili ozljede ili bolesti na radnom mjestu ili zbog radova koje obavlja tvrtka ili koji se obavljaju u njezino ime. Naši su zaposlenici izvor naše kreativnosti i inovativnog duha. Ova bi nam politika trebala služiti kao podrška u pružanju najboljeg okruženja koje naše zaposlenike potiče ih na angažiranost i motiviranost.

 

Bez nezgoda - moguće je.

Zdravlje i zaštita na radu dio je našeg poslovnog cilja, a s obzirom na naša definirana načela i vrijednosti, nema razloga da zanemarimo bilo koju mjeru opreza ili sigurnosno pravilo.

Mora biti ugrađena u svaku aktivnost koju obavljamo kako bi je obavili na primjeren, zdrav i siguran način u svakom trenutku. Temeljni procesi u našoj organizaciji su definiranje, prepoznavanje i smanjenje opasnosti.

Rukovodstvo mora osigurati da tu odgovornost dijelimo na otvoreni, dobro organiziran, sustavan i proaktivan način kako bismo podigli svoju svijest o zdravlju i sigurnosti, i kulturi na putu ka postizanju dugoročnog cilja od nula nezgoda.

Nema mjesta za kompromise kad se radi o zdravlju i sigurnosti

 

Wienerberger provodi sustav upravljanja zdravljem i sigurnosti kako bi spriječio ozljede i bolesti, zbog čega ulaže sve razumne napore kako bi:

  • Bio u skladu sa svim primjenjivim zakonima i propisima u svim zemljama gdje je Wienerberger prisutan, kao i s vlastitim definiranim standardima i smjernicama, kao minimum.
  • Uveo snažnu organizacijsku kulturu, ponašanja i donošenje odluka izgrađene na odnosu povjerenja.
  • Definirao odgovornosti vezane uz zaštitu zdravlja i sigurnost za voditelje, zaposlenike i izvođače.
  • Uveo preventivne mjere i postupke u izvanrednim situacijama. 
  • Dodijelio odgovarajuća sredstva za ispunjavanje obveza ove politike.
  • Svim zaposlenicima i izvođačima osigurao odgovarajuće informacije i redovnu obuku o aspektima zdravlja i zaštite na radu.
  • Uveo sustave i postupke za prepoznavanje, sprečavanje i smanjenje opasnosti i rizika u suradnji sa zaposlenicima i njihovim predstavnicima.

 

Upoznaj Wienerberger vrijednosti

Vrijednosti su temelji naših odnosa prema drugima i načela liderstva koja želimo vidjeti u svojim svakodnevnim interakcijama.

Webshop