Wienerberger vrijednosti

Misija, vizija i vrijednosti tvrtke Wienerberger

Živimo u skladu s prirodom. Postupamo u skladu s našim temeljnim vrijednostima.

Mi, društvo Wienerberger, brinemo o svojim zaposlenicima, okolišu, kupcima, poslovnim partnerima, investitorima, zajednicama i ljudima koji žive u domovima izgrađenima pomoću naših rješenja. Obvezujemo se da ćemo se prema svim dionicima i našem planetu odnositi s poštovanjem i uvažavanjem.

HEADER WIENERBERGER BLOG. - 2

Naš cilj kao organizacije je stvoriti vrijednost i poboljšati živote ljudi diljem svijeta. Kako bismo postigli svoje ciljeve, u društvu Wienerberger okupljamo se radeći u različitim timovima i dijeleći zajedničke vrijednosti. Upravo ove vrijednosti definiraju naše ciljeve kao tvrtke, zajednice i radnog okruženja. Zalažemo se za kreativnost, strast, poštovanje i povjerenje u sve što radimo! Ove su vrijednosti temelji naših odnosa prema drugima i načela liderstva koja želimo vidjeti u svojim svakodnevnim interakcijama. Vjerujemo da će nas proživljavanje naših vrijednosti i stvaranje odgovarajućeg radnog okruženja osnažiti kao organizaciju i osigurati vrijedno i sigurno mjesto za svakog zaposlenika.

 

NAŠA VIZIJA

BRINEMO ZA BOLJE SUTRA

Pružanjem inovativnih održivih rješenja za novogradnju, obnovu i infrastrukturne projekte poboljšavamo kvalitetu života i gradimo bolji svijet za našu djecu. Naša vizija je biti najcjenjeniji proizvođač građevinskih materijala i infrastrukturnih rješenja te poslodavac prvog izbora na našim tržištima.

Postani dio tima!

Pogledaj otvorene pozicije u Wienerbergeru i zajedno s nama živi naše nove vrijednosti! 

Webshop