Semmelrock CAD planiranje

CAD planiranje

Pomoću CAD- planiranja možete dobiti sliku vaše planirane površine s bilo kojom kombinacijom opločnika i ostalih proizvoda iz našeg asortimana.

Napravite realnu sliku svog projekta


Pomoću CAD- planiranja možete dobiti sliku vaše planirane površine s bilo kojom kombinacijom opločnika i ostalih proizvoda iz našeg asortimana..

Prilikom kupnje Semmelrock proizvoda, poklanjamo CAD- nacrt Vaše površine s opločnikom i njegovom shemom slaganja koje Vi odaberete.

Dobit ćete tlocrt Vaše površine i jednostavnu vizualizaciju u boji sa okvirnom potrebnom količinom željenog opločnika. Na temelju Vašeg CAD- plana možete blisko doživjeti sliku površine i lakše donijeti odluku o vrsti opločnika. Istovremeno plan će Vam poslužiti kao pomoć kod polaganja opločnika.

Pošaljite nam e-mail sa zahtjevom za CAD planiranje, napišite sve svoje želje te preferirani proizvod. Fotografije tog prostora s okolišem su također poželjne i obavezno nacrt površine. Pazite da su mjere na nacrtu točne jer o tome ovisi specifikacija te isporuka proizvoda.

SEMMELROCK Stein+Design d.o.o.
Otok Oštarijski 4e, 47300 Ogulin
e-mail: cad@semmelrock.com

Semmelrock izložbeni vrt 03

Nastojimo biti u korak s modom i trendovima uređenja okoliša te želimo u novom vrtu pokazati još puno više ideja, želimo da svi posjetitelji našeg vrta dobiju inspiraciju za uređenje svojih vanjskih površina. Preporučamo Vam da unaprijed ugovorite termin za posjet novog vrta i da se prepustite prijedlozima naših stručnjaka.