Moderna gradnja od opeke
Moderan interijer

Inspirativan časopis architectum

Kao vodeći proizvođač opeke, crijepa i fasadne opeke želimo pokazati kako arhitektura u kojoj se koristi opeka može biti estetski privlačna, uzbudljiva, moderna i inovativna.

Arhitektura u skladu s prirodom

 

architectum – međunarodni časopis za arhitekturu od opeke – otvara svijet pun inspiracije i inovativnog dizajna, s ciljem kombiniranja održivosti s individualnošću i estetikom, te poboljšanja kvalitete života ljudi kroz ekološka i kružna rješenja.

U ovom broju architectuma u središte pozornosti stavljamo privatne i javne projekte koji pokazuju kako glina, prirodni građevinski materijal, ide ruku pod ruku s društvenim i ekološkim aspektima.

Među mnogim inspirativnim projektima u ovom broju, čitat ćete o modernom stambenom naselju u povijesnoj četvrti u Danskoj, novom multifunkcionalnom društvenom centru u Austriji ili nagrađenom projektu koji gradi most između prošlosti i budućnosti grada odabirom pravog građevinski materijali.

Mockup architectum 36

Naruči svoj primjerak

Magazin architectum je Wienerbergerov komunikacijski kanal kojim promoviramo najbolje referentne objekte od opeke, a namijenjen je arhitektima, projektantima i svima koji imaju interes za arhitekturu.

Ispunite tražena polja, a mi vam šaljemo novi broj časopisa na email adresu! 

Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail wienerberger.hr@wienerberger.com. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaju nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših osobnih podataka, upućujemo na naša Pravila o privatnosti.

Webshop