Woman looking at computer screen in front of brick-lined wall
Woman surrounded by colorful cushions and blankets on rooftop terrace flipping through photo album in front of brick wall
Woman lying on bed in front of brick-built fireplace reading a book

Inspirirajte se

Naručite besplatno izdanje Architectuma, Brickbooka ili Wienerberger Magazina i inspirirajte se!

Architectum

Architectum je Wienerbergerov međunarodni magazin na engleskom jeziku namijenjen prvenstveno arhitektima. Ovaj magazin promovira najsuvremenija arhitektonska rješenja od opeke diljem svijeta, energetsku učinkovitost i općenito poboljšanje kvalitete gradnje i življenja.   

Brickbook

Brick Book je arhitektonska publikacija koja izlazi svake dvije godine, čime prati dodjelu nagrada Wienerberger Brick Award. Sadrži top 50 prijavljenih projekata, kao i sve dobitnike nagrade i prava je inspiracija za arhitekturu u kojoj se koristi opeka.

Wienerberger Magazin

Opeka u interijeru? Trendi život u potkrovlju? Wienerberger Magazin je lifestyle magazin koji donosi sve o svijetu Wienerbergera na pitak i inspirativan način. Kreiran za čitanje, uživanje i inspiraciju! Saznajte više o našim proizvodima, sustavima gradnje, referentnim projektima, o razvoju tvrke, trendovima u dizajnu interijera, uređenja potkrovlja...

Brick Award

Brick Award

Brick Award je međunarodno priznata nagrada i predstavlja izvanrednu arhitekturu opeke. Za nagradu Brick Award 2020 Wienerberger poziva na prijavu izvanrednih projekata iz cijelog svijeta.

Opširnije

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije informacije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.

Architects working in their office