Woman looking at computer screen in front of brick-lined wall
Woman surrounded by colorful cushions and blankets on rooftop terrace flipping through photo album in front of brick wall
Woman lying on bed in front of brick-built fireplace reading a book

Inspirirajte se

Naručite besplatni primjerak Architectuma, Brick Book knjige ili Wienerberger magazina koji će vas inspirirati uz moderne objekte u kojim se koristi opeka.

Architectum je Wienerbergerov magazin na engleskom jeziku, namijenjen prvenstveno arhitektima. Ovaj časopis donosi moderne i inspirativne sadržaje o gradnji energetski učinkovitog doma kroz najsuvremenija arhitektonska rješenja od opeke.

Brick Book knjiga ističe opeku kao bezvremenski građevinski materijal te naglašava karakteristike značajne za opeku, a to su održivost, trajnost, energetska učinkovitost i pristupačnost.

Wienerberger magazin je lifestyle magazin koji donosi zanimljive sadržaje o gradnji energetski učinkovitog doma uz korištenje najsuvremenijih Wienerberger rješenja. Inspirirajte se uz upečatljive moderne građevine te saznajte kako iskoristiti opeku u interijeru vašeg doma.

Brick Award

Brick Award je međunarodno priznata nagrada i predstavlja izvanrednu arhitekturu od opeke. Za nagradu Brick Award 2020, Wienerberger poziva na prijavu izvanrednih projekata iz cijelog svijeta.

Architects working in their office

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije informacije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.