garancija baner

Jednostavno do Tondach jamstva

Wienerberger je vaš pouzdani partner sljedeće 33 godine! Ugradite Tondach crijep i sistemsku opremu za krov te ostvarite dugoročnu sigurnost krova. 

Kada gradimo novi ili renoviramo postojeći krov, važno je da razmišljamo dugoročno. Osim vizualnog identiteta, oblika i boje crijepa, vrlo je važno obratiti pažnju i na samu funkcionalnost krova. Dugoročnu stabilnost i funkcionalnost krova osiguravamo upotrebom originalne Tondach sistemske opreme za krov. Ovako sagrađen krov će biti siguran dugi niz godina, a to će biti potvrđeno i Tondach jamstvom na crijep i keramičku opremu krova od čak 33 godine koje daje tvrtka Wienerberger d.o.o. Wienerberger jamstvo nije još jedan marketinški trik, već pisana potvrda kojom se tvrtka obavezuje da će Vam biti pouzdan partner sljedeće 33 godine.

Da, dobro ste pročitali!

33 godine Tondach jamstva na vrhunski Tondach crijep!

Iako je zakonom propisan puno kraći period na ovakvu vrstu proizvoda, kao potvrda vrhunske kvalitete proizvoda i sistema, izdaje se Tondach jamstvo od 33 godine.

Uzimajući u obzir da Wienerberger posluje uspješno preko 200 godina, očito je da će te uz Tondach jamstvo, moći mirno spavati u svom toplom domu uz siguran krov nad glavom.

Ukoliko se i pojavi određeni problem u toku 33 godine od dana kupnje, slobodno nam se obratite putem e-mail adrese wienerberger.hr@wienerberger.com sa kratkim opisom problema ili jednostavno kontaktirajte naše voditelje prodajnih područja. Budite uvjereni da ćemo Vas u najkraćem mogućem roku kontaktirati kako bi Vaš problem bio što prije riješen.

Potreban Vam je izračun građevinskog materijala

Kontaktirajte nas za više informacija 

Budite sigurni da ste odabrali pravi model za vaš krov
te se uvjerite u vrhunsku kvalitetu naših proizvoda.

Trebate izračun materijala?

Jednostavni kalkulatori za sve vrste krovova

Odabirite željeni krovni prozor i izračunajte potrebnu količinu crijepa te sistemske opreme za vaš krov.

Više

Odaberite svoj idealan crijep

Široka paleta dostupnih boja

Moderni trendovi arhitekture stvaraju različite potrebe za bojama i oblicima glinenog crijepa. Tondach glineni crijep se ne boja umjetnim bojama, već se prirodnim procesom engobiranja i glaziranja dobiva potpuno prirodna nijansa.

10 razloga za Tondach

Uvjerite se da je Tondach vaš izbor

Tondach glineni crijep prirodni je proizvod bez kemijskih dodataka. Nudi brojne mogućnosti dizajna i boja za sve oblike krovova. Sveobuhvatnim vrhunskim rješenjima za krov Tondach osigurava zaštitu i sigurnost te energetsku učinkovitost sukladno današnjim, sve višim, energetskim zahtjevima.

Zašto ugraditi Tondach krovnu opremu?

Osigurajte dugotrajnost vašeg krova!

Kako bi osigurali maksimalnu moguću zaštitu vašeg doma, nužno je koristiti originalnu Tondach sistemsku opremu, budući da ona zajedno s Tondach crijepom čini sustav optimalnih rješenja za krovove u svim podnebljima.

Roof tile - Venera
© Wienerberger d.o.o

Wienerberger i Semmelrock

Znate li kako vaše pouzdane brendove u izgradnji doma možete pronaći pod istim krovom?

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.

Webshop