Zidanje Porotherm Profi Dryfix
Zidanje Porotherm Profi Dryfix

Porotherm Profi opeka

  • Visoka zaštita od topline i buke
  • Prirodna i zdrava klima
  • Trajan i ekološki prihvatljiv materijal
  • Sveobuhvatna sistemska rješenja
  • Brza i jednostavna gradnja

Želite li graditi sigurno i održivo? Porotherm Profi opeka je optimalno rješenje za vaš projekt. Proizvodi se precizno kontroliranim kompjuterskim procesom brušenja, te je prirodan, ekološki proizvod izrađen od gline, pijeska i piljevine koji se nakon upotrebe može 100% reciklirati. Glavne značajke Porotherm Profi sistema gradnje su energetska učinkovitost, kvaliteta, sistemska rješenja, sigurnost i brzina gradnje.

Zidanje opeke je vrlo jednostavno, brzo i precizno. Kao vezivno sredstvo koristi se Porotherm Dryfix.extra ljepilo koje osigurava iznimna toplinska svojstva. Porotherm Dryfix.extra ljepilom i Porotherm Profi opekom moguće je graditi i zimi do -5°C. Ljepilom se vrlo jednostavno rukuje i u svako vrijeme je spremno za korištenje, dok su miješalica i veliki transportni troškovi definitivno su stvar prošlosti!

Digitalisation process at Wienerberger

Besplatni izračun materijala

Zatražite besplatni izračun za Porotherm Profi opeku.
 

Prijava na newsletter

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije novosti i akcije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.

Naši servisi i alati

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Saznajte više

Povezani artikli