Ključne karakteristike Porotherm opeke
Modul blok zid

Izbor je na vama!

Budućnost se gradi pametno!

  • 3x brža gradnja
  • Jednostavno, suho i čisto - bez morta!
  • Suvremeno i inovativno
  • Iznimno ravne površine
  • Uredno i čisto gradilište

Spora gradnja, miješalice, veliki transportni strojevi i manipulativni troškovi nanošenja morta definitivno su stvar prošlosti!

Porotherm Profi opeka je brušena kontroliranim kompjuterskim procesom na milimetar točno a kao vezivno sredstvo se koristi Porotherm Dryfix.extra ljepilo.

Zahvaljujući inovativnim rješenjima, sinonim za čisto gradilište, jednostavnu logistiku, brzo i jednostavno zidanje te ekonomično građenje u svako doba godine je Porotherm Profi opeka.

 

Suha, čista i ekonomična gradnja!

Za gradnju prosječne obiteljske kuće potrebno je čak 10 000 litara morta! Takva količina zahtijeva veliku organizaciju gradilišta, što između ostalog uključuje pravovremenu dostavu materijala, priključak na vodu, miješalice, velike transportne strojeve i veliki broj radnika. Sve to iziskuje dodatne troškove kako za izvođača radova, tako i za investitora. Za gradnju iste kuće, potrebno je oko 30 boca Porotherm Dryfix.extra ljepila. 

Nema više ostataka morta, praznih vreća, buke miješalice i ostalog nereda na gradilištu!

Porotherm Profi - Poraba lepila

10.000 litara morta

30 boca Dryfix.extra ljepila

 

Iznimno ravne površine!

Zidanjem Porotherm Profi opekom i Dryfix.extra ljepilom osiguravaju se iznimno ravne površine zidova. S takvim ravnim površinama je i utrošak žbuke mnogo manji, što dodatno doprinosi uštedama u fazi gradnje

Zid od Porotherm Profi opeke
Zid od klasične opeke

Izbor je na vama.

Stop sporoj gradnji!

Zahvaljujući posebnom obliku, dimenzijama i sistemu pero – utor, Porotherm Profi opeka omogućava lakšu manipulaciju te jednostavniju i bržu gradnju. Tako je u poređenju sa klasičnom zidanom gradnjom (modul blok) utrošak opeke smanjen čak za 35 %! Pored toga, Porotherm Dryfix.extra ljepilo je u svako vrijemo odmah spremno za korištenje i vrlo je jednostavno za rukovanje.

Kako je danas vrijeme ključni resurs, u suvremenom građevinarstvu veliku prednost imaju rješenja koja štede na vremenu uz jednake ili čak manje financijske izdatke.

Vrijeme koje je nekada bilo potrebno za zidanje mortom je uporabom Porotherm Profi brušene opeke i Dryfix.extra ljepila smanjeno za čak 3 puta!

Potreban Vam je izračun građevinskog materijala

Potreban Vam je izračun građevinskog materijala?

U par klikova do brzog i jednostavnog izračuna materijala.

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.

Webshop