Porotherm zidni i stropni sistemi
Male and female Architect with technical drawing on construction site

Informacije

Inovacija se očituje u najrazličitijim oblicima, pa tako i u proizvodnji glinenih građevniskih materijala, gdje ostvaruje dodatnu vrijednost. Wienerberger je odlučan u razvoju održivih i inovativnih koncepata kroz Porotherm, Tondach i Terca asortiman proizvoda i sistema gradnje.

Sistemska rješenja

Širok raspon proizvoda za gradnju od temelja do krova! Nudimo inovativna sistemska rješenja za održivu, ekološki prihvatljivu i energetski učinkovitu gradnju.

e4 kuća

Koncept e4 kuće temelji se na ispunjavanju kriterija "Gotovo nulte energetske kuće" te sadrži suvremene spoznaje održive gradnje. e4 kuća omogućava zdrav, energetsko učinkovit i financijsko dostupan dom te odgovara i investitorima koji žele zaštititi okoliš i osigurati prirodnu klimu.

 
Uputstva za gradnju

Ako tražite informacije kako graditi s našim sistemima, ovdje možete pronaći  tekstove koji detaljnije objašnjavaju kako ugraditi Porotherm zidne i stropne, Tondach crijep i sistemsku opremu te Terca fasadu.

Brick Award

Nagrada Wienerberger Brick, koja je prvi put uvedena 2004. godine, je arhitektonska nagrada koja se dodjeljuje svake dvije godine, a koja se dodjeljuje za izvanredne primjere moderne i inovativne arhitekture u kojoj se koristi opeka.

 
Tehnička podrška i online alati

Tehnička podrška i online alati 

Wienerberger tehnička podrška na raspolaganju Vam je u svim fazama planiranja i gradnje. Također, razvili smo i nekoliko online alata kojim možete olakšati potragu za potrebnim materijalima za Vaš objekt! 

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.