Product installation photosession
Product installation photosession

Porotherm IZO Profi opeka

  • Iznimne toplinske performanse
  • Prirodno i zdravo stanovanje
  • Idealna udobnost: više topline zimi, više svježine ljeti
  • Dodatna korisna površina
  • Povećana akustična izolativnost
  • Brza i jednostavna gradnja

Porotherm IZO Profi opeka sa superiornim toplinskim karakteristikama namijenjena je za gradnju energetski efikasnih objekata kao što su gotovo nul energetske, pasivne i niskoenergetske kuće.

Robusna i stabilna ovojnica Porotherm IZO Profi opeke izrađena je od kvalitetne prirodne gline, pijeska i piljevine a potom ispunjena kamenom vunom te precizno brušena kontroliranim kompjuterskim procesom. Opeka ima odlična svojstva toplinske i zvučne izolacije, nije zapaljiva, odolijeva starenju te je paropropusna. Ovim sistemom gradnje postižu se neusporedivo bolje vrijednosti toplinske izolacije, uz regulaciju vlažnosti i temperaturne stabilnosti. Zidovi od glinene opeke praktično dišu!

Brušena opeka daje površini zida izuzetnu ravnoću dok upotreba Dryfix.extra ljepila predstavlja moderan i inovativan sistem gradnje koji je atraktivan kako za obiteljske kuće tako i za višestambene objekte.

Digitalisation process at Wienerberger

Besplatni izračun materijala

Zatražite besplatni izračun za IZO Profi opeku punjenom kamenom vunom.
 

Porotherm IZO Profi

Gradnja s brušenom opekom punjenom kamenom vunom

Porotherm ENERGY+ sistem s iznimnim toplinskim karakteristikama namijenjen je za gradnju energetski efikasnih objekata kao što su gotovo nul energetske, pasivne i niskoenergetske kuće.

Opširnije

Prijava na newsletter

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije novosti i akcije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.