Product installation photosession
Product installation photosession

Porotherm IZO Profi opeka

  • Iznimne toplinske performanse
  • Dodatna korisna površina
  • Brza i jednostavna gradnja
  • Prirodno i zdravo stanovanje
  • Idealna udobnost: više topline zimi, više svježine ljeti
  • Povećana akustična izolativnost

Porotherm IZO Profi opeka sa superiornim toplinskim karakteristikama namijenjena je za gradnju energetski efikasnih objekata kao što su gotovo nul energetske, pasivne i niskoenergetske kuće.

Robusna i stabilna ovojnica Porotherm IZO Profi opeke izrađena je od kvalitetne prirodne gline, pijeska i piljevine a potom ispunjena kamenom vunom te precizno brušena kontroliranim kompjuterskim procesom. Opeka ima odlična svojstva toplinske i zvučne izolacije, nije zapaljiva, odolijeva starenju te je paropropusna. Ovim sistemom gradnje postižu se neusporedivo bolje vrijednosti toplinske izolacije, uz regulaciju vlažnosti i temperaturne stabilnosti. Zidovi od glinene opeke praktično dišu!

Brušena opeka daje površini zida izuzetnu ravnoću dok upotreba Dryfix.extra ljepila predstavlja moderan i inovativan sistem gradnje koji je atraktivan kako za obiteljske kuće tako i za višestambene objekte.

Digitalisation process at Wienerberger

Besplatni izračun materijala

Zatražite besplatni izračun za IZO Profi opeku punjenom kamenom vunom.
 

Zašto Porotherm IZO Profi opeka?

Porotherm IZO Profi brušena opeka punjena kamenom vunom

Gradite energetski efikasan objekt kao što su gotovo nul energetske, pasivne i niskoenergetske kuće? Provjerite zašto izabrati Porotherm IZO Profi opeku.

Opširnije

Prijava na newsletter

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije novosti i akcije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.