Wienerberger jobs

Prijavljivanje nepravilnosti

Naše načelo

Stručnost, strast, integritet i poštovanje, orijentacija prema klijentima, poduzetnički duh, kvaliteta i odgovornost: ove vrijednosti predstavljaju osnovu našeg djelovanja kao tvrtke i našu svakodnevicu. Kao čvrsto ukorijenjene komponente naše korporativne kulture odražavaju se u brojnim pravilima, propisima i politici Wienerberger grupe. Njihova poruka je u potpunosti jasna: bilo koji oblik nezakonitog i neetičnog ponašanja kao i kršenje sukladnosti sa zahtjevima neće se tolerirati!

U svijetu Wienerbergera svi mi – zaposlenici, kupci, dobavljači i poslovni partneri – imamo ambiciju živjeti po najvišim standardima integriteta, poslovne etike i održivosti osiguravajući ispravno ponašanje unutar cijele Grupe.

 

Prijavljivanje nepravilnosti: kad nešto nije sasvim u redu

 

Promicanje korporativne kulture koja odražava naše principe naša je odgovornost. To uključuje obvezu osiguranja provedbe i poštivanja politike i procesa unutar Wienerbergera od strane odgovornih osoba. Unutarnja i vanjska revizija provode se zbog provjere učinkovitosti svih pravila i propisa i uvođenja daljnjih poboljšanja.

Postoji li razlog za sumnju da se naši standardi ponašanja krše ili zanemaruju, ne ustručavajte se o tome progovoriti! Wienerberger ohrabruje sve svoje zaposlenike, dobavljače i partnere u prijavljivanju potencijalnih nepravilnosti kao i kršenja ili povreda naših pravila ponašanja!

 

SeeHearSpeakUp

SeeHearSpeakUp je vanjski i neovisan servis za prijavljivanje nepravilnosti uspostavljen kako bi zaposlenici, kupci, dobavljači i poslovni partneri mogli izraziti svoju zabrinutost na povjerljiv i anoniman način. SeeHearSpeakUp servis omogućuje nam provjeru bilo kakvog nezakonitog, neetičnog ili neprikladnog ponašanja koje je prijavljeno te obradu i istragu pritužbi zaprimljenih putem Odbora za prijavu nepravilnosti Wienerberger grupe.

 

Kanali prijavljivanja nepravilnosti: ovako to funkcionira!

Primijetili ste nezakonito, neetično ili neprikladno ponašanje na radnom mjestu?

Molimo prijavite takvo ponašanje na jedan od sljedećih povjerljivih načina: 

 

Telefonom: 0800 988 945

E-mailom: report@seehearspeakup.co.uk

Ili online na sljedećoj adresi: www.seehearspeakup.co.uk/wienerberger

 

Architects working in their office

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije informacije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.

Webshop