Wienerberger jobs
Wienerberger jobs

Wienerberger Hrvatska

Wienerberger Hrvatska ima skoro 200 zaposlenika, sjedište tvrtke je u Karlovcu, a administrativni uredi su od 2019. godine preseljeni u Zagreb.

Wienerberger Hrvatska zajedno s Wienerberger Slovenijom čini podregiju Wienerberger Adriatic koja je sastavni dio poslovne jedinice Wienerberger Building Solutions Region East.

Isporučujemo održive građevinske materijale i sistemska rješenja za bolju kvalitetu življenja. Težimo stalnom razvoju proizvoda koji racionaliziraju potrošnju energije pri čemu koristimo prirodne materijale i tehnologije koje ne utječu štetno na okoliš. Gradimo svoju budućnost na čvrstom temelju iskustva i znanja koji se zasnivaju na dugogodišnjoj tradiciji poduzeća. Ljudi, kako poslovni partneri i kupci tako i naši zaposlenici, su temelj našeg poslovanja. Težimo poboljšati životni prostor u kojemu žive i rade i učiniti ga održivim i trajnim za generacije.

Jezgra našeg poslovanja je proizvodnja građevinskog materijala od gline. U Wienerberger Adriatic aktivno djeluje pet proizvodnih pogona:

  • dva u Hrvatskoj - Proizvodnja opeke – pogon Karlovac i Proizvodnja crijepa – pogon Đakovo
  • i tri u Sloveniji - Proizvodnja opeke – pogon Ormož, Proizvodnja crijepa – pogon Križevci i Proizvodnja engoba – pogon Lukavci.
Boy carrying birthday cake with sparkler

25 godina Wienerbergera u Hrvatskoj!

Webshop