Wienerberger recepcija
Izložbeni vrt Semmelrock

25 godina Wienerbergera u Hrvatskoj

Početak Wienerbergera u Hrvatskoj bio je prije 25 godina u Karlovcu, gradu sa stoljetnom tradicijom izrade proizvoda od opeke.

Industriji građevinskog materijala u Hrvatskoj prije 25 godina pridružila se grupa Wienerberger, koja je svoje poslovanje započela daleke 1819. godine. Svojom kvalitetom i razvojem postala je najveći svjetski proizvođač građevinskih materijala s pogonima diljem svijeta. Početak Wienerbergera u Hrvatskoj bio je u Karlovcu, gradu sa stoljetnom tradicijom izrade proizvoda od opeke. Ulaganjem u proizvodnju i znanje te korištenjem suvremene tehnologije, Wienerberger se nastavio razvijati te trenutno broji oko 300 zaposlenih. Tvornice Wienerbergera nalaze se u Karlovcu, Đakovu i Ogulinu.

Wienerberger je poznat po proizvodnji građevinskog materijala od gline, a fokus poslovanja je izrada i razvoj održivih građevinskih materijala koji ne utječu na okoliš. Uz brigu za okoliš, Wienerberger najveću pažnju posvećuje ljudima. Komunikacija s klijentima te prepoznavanje njihovih potreba i želja, jedan je od glavnih čimbenika razvoja ove tvrtke. Korištenjem znanja i vještina svojih zaposlenika Wienerberger unaprjeđuje životne prostore ljudi i tako ih čini trajnima za budućnost.

Wienerberger brendovi
© Wienerberger d.o.o.

25. rođendan slavimo u intergaciji

Spajamo se s tvrtkom Semmelrock Stein+Design

Wienerberger je prisutan u Hrvatskoj na tržištu već 25 godina te u skladu s potrebama svojih sadašnjih i budućih klijenata razvija i proširuje svoju ponudu. Ove godine, na svoj 25. rođendan, Wienerberger se spaja s tvrtkom Semmelrock Stein+Design koja se bavi dizajnom vanjskih prostora. Svojim modernim tehnikama proizvodnje betonskih ploča i opločnika Semmelrock je jedan od vodećih stručnjaka na području uređenja eksterijera.

Integracijom ovih dviju tvrtki, Wienerberger postaje mjesto na kojem su dostupna sva rješenja za dom. Gradimo budućnost pametno uz cjelovitu ponudu materijala – od poda do krova! 

 

Semmerlock izložbeni vrt- mjesto gdje se ostvaruju svi vaši snovi

AirPave Malaga, cala

Saznajte više o Semmelrock rješenjima

Kao dizajner otvorenog životnog prostora,  možemo vam pomoći u projektu uređenja okućnica ili javnih površina.

Webshop