Izložbeni vrt Ogulin
© Wienerberger d.o.o

Posjetite naš izložbeni vrt

Ukoliko želite obnoviti garderobu, normalno je da ćete isprobati nekoliko odjevnih predmeta, opipati ih, usporediti. Semmelrock je iskoristio ono što je tekstilnoj industriji odavno znano: U izložbenim vrtovima možete uživati, šetati i isprobavati. Koji opločnik odgovara vašim osobnim predodžbama o vrtu, koje boje Vašoj osobnosti? Semmelrock prezentira ideje oblikovanja terasa, staza i svih vanjskih površina. Naići ćete i na primjere kako se postavljaju palisade, ograde, stupovi, stepenice, cvjetnjaci i još mnogo toga.

Stoga smo odlučili naš izložbeni vrt potpuno preurediti. Nastojimo biti u korak s modom i trendovima uređenja okoliša te želimo u novom vrtu pokazati još puno više ideja, želimo da svi posjetitelji našeg vrta dobiju inspiraciju za uređenje svojih vanjskih površina. Preporučamo Vam da unaprijed ugovorite termin za posjet novog vrta i da se prepustite prijedlozima naših stručnjaka. Osim savjetovanja, nakon što odaberete odgovarajuće proizvode, ovdje možete odmah dogovoriti i CAD planiranje vaših zamisli – našu besplatnu uslugu za buduće zadovoljne kupce.

 

Semmelrock izložbeni vrt Ogulin
© Semmelrock

Rezervirajte termin posjete!

Vrt je otvoren posjetiteljima 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, ali stručne savjete možete dobiti radnim danom od 8:00-16:00 sati!