Brick Award 14 Press Conference

Pridružite nam se na konferenciji u Splitu

Nova konferencija za arhitekte!
Prijavite se za sudjelovanje na konferenciji "Zidane konstrukcije nove generacije" koja se održava u Splitu, 28. studenog.

 

Konferencija se održava na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije, a predavanja će održati stručni predavači koji vam žele pobliže predstaviti inovativne proizvode na tržištu.

Nakon predavanja organizirano je vrijeme za druženje i raspravu u kojem nemojte propustiti priliku saznati sve što želite znati o najmodernijim rješenjima za zid!

Predavanja počinju u 14 sati, a sve sudionike molimo da dođu 10 minuta ranije.

Predavanja se u Programu stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata vrednuju s dva (2) sata.

 

Sudjelovati na konferenciji možete popunjavanjem navedene forme:

Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail adresu office.hr@wienerberger.com. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaju nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših osobnih podataka, upućujemo na naša Pravila privatnosti.

Architects working in their office

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije informacije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Webshop