Tondach PVC krovni prozori

Zahvaljujući izdržljivom materijalu te iznimnim karakteristikama, Tondach PVC krovni prozori postali su poželjan izbor u svakom domu.
Istražite i zatražite ponudu modela koji odgovara vašim potrebama :)

Rješenje za prostorije s povećanom razinom vlage

PVC krovni prozori namijenjeni su prostorijama s više vlage (kupaonice, praonice, kuhinje) zahvaljujući bijelom premazu na okviru prozora koji pruža dodatnu zaštitu od vlage.

EnergyPro L4 PVC

Model PVC krovnog prozora

Riječ je o krovnom prozoru premium klase s troslojnim termoizolacijskim staklom te PVC okvirom, posebno pogodan za prostorije s povećanom vlagom u zraku.

Zahvaljujući troslojnom staklu, ovaj model krovnog prozora idealno je rješenje za energetski učinkoviti dom jer je osigurana značajna ušteda toplinske energije te su smanjeni računi za grijanje.

Dodatna prednost Tondach krovnih prozora je i garancija od 20 godina na staklo, kao i TopSafe sustav uz kojeg je značajno poboljšava otpornost krovnih prozora na pokušaje provale ili otvaranje krila pod pritiskom stopala ako se nehotice nagazi.

 

SmartPro PVC

Model PVC krovnog prozora

Krovni prozor sa štedljivim kaljenim staklom i PVC okvirom, dodatno zaštićen inovatinim TopSafe sustavom. 

Ovaj model krovnog prozora ima četiri brtve zbog čega je zajamčena izvrsna zrakonepropusnost. Mogućnost podešavanja ventilacije ostvaruje optimalnu mikroklimu u potkrovlju te uštedu toplinske energije. 

Prozor karakteriziraju dobra zvučna (33dB) te toplinska izolacija (1,3 W/m2K) što je savršeno rješenje za prostore u kojima želite stvoriti ugodnu atmosferu i uživati u prekrasnom pogledu.

 

47% PVC krovnog prozora izrađeno je od recikliranog materijala, a nakon uporabnog vijeka moguće je isti taj krovni prozor reciklirati! #održivost

Tondach střešní okna

Zatražite ponudu za moderne PVC krovne prozore!

Webshop