Venera

Venera crijep
Moderna kuća s Tondach crijepom

Zašto je Veneton 11 savršen za mediteranske krovove?

Zahvaljujući jedinstvenom obliku i rasponu boja, s ovim crijepom dobivate šarm, eleganciju i tipičan izgled mediteranskog krova. 

  • Moderna varijanta kanalice
  • Veliki format 11 kom/m²
  • Blagi nagib krova - već od 10°
  • Iznimna otpornost na udare bure
  • 33 godine jamstva

Veneton 11 (Venera) je crijep velikog formata i svojim izgledom prati liniju i oblik najstarijeg oblika pokrova - kanalice. Upravo zbog toga, ovo moderno rješenje mediteranskog tipa crijepa idealno se uklapa u tradicionalnu arhitekturu Mediterana! 

Postavljanje Venetona 11 je brzo i jednostavno - čak 5 puta brže postavljanje u osnosu na klasičnu kanalicu,  a visoka kvaliteta i poseban oblik ovog crijepa zadovoljavaju i najzahtjevnije kupce. Osim bržeg pokrivanja, prednost crijepa Venere je da korištenjem ovog crijepa štedite minimum 15% prilikom kupnje materijala u odnosu na tradicionalne crjepove. Također, mogućnost pokrivanja na blagim nagibima jedna je od glavnih prednosti Venere s obzirom na to da je moguć i do 50% blaži nagib! 

Široka paleta boja

Crijep Veneton 11 ima jedinstvenu paletu nijansi koje odražavaju tipične boje glinenih crjepova u suncem obasjanim zemljama. Ovaj vrhunski proizvod prepoznat je i na svjetskoj razini - Tondach Veneton 11 u bojama engobe RV3 i RV4 posebno je razvijena ekskluzivno za projekt Soči i svojom ljepotom pridonosi zanimljivosti tog Olimpijskog sela. 

Dostupne boje za ovaj crijep nalaze se u kategorijama Natur (prirodno crvena) i Natur Color (crvena, bakrenosmeđa, bijela, crna, antik, granit, tamnosiva, oker antik). 

Upoznajte sve nijanse Venetona 11!

 Team of Tallinna office - meeting

Dogovorite se za sastanak 
sa projektno-tehničkim
timom

Trebate tehničku pomoć? Kontaktirajte nas za besplatnu tehničku pomoć, prodajno savjetovanje ili izračun materijala.

Webshop