Proizvodi i tehnologija
© Wienerberger d.o.o

Upravljanje vodom

Inovativni pristupi u upravljanju vodom

U srcu Vargon-a, leži duboko razumijevanije značaja vodnih resursa za budućnost naše planete. Kao lideri u proizvodnji plastičnih cijevi i spojeva, mi smo na prvoj liniji razvoja naprednih rješenja koja pomažu u efikasnom i održivom upravljanju vodom. Naši proizvodi i tehnologije su pažljivo razvijeni kako bi se suočili s izazovima u distribuciji vode, njenoj uštedi, čišćenju i očuvanju. 

Naš portfolio uključuje širok spektar plastičnih cijevi i spojeva, koji su projektirani da prevladaju industrijske standarde u pogledu kvalitete, trajnosti i performansi. Naše cijevi su otporne na koroziju, UV zračenje i kemijsku eroziju, čineći ih idealnim za transport pitke i otpadne vode. Spojni elementi koje nudimo osiguravaju nepropusnost i integritet sistema čak i u ekstremnim uvjetima, smanjujući rizik od curenja i s tim povezane gubitke vode.

Naši proizvodi se koriste u različitim sektorima - od urbane vodoopskrbe i kanalizacije do industrijskih postrojenja i poljoprivrednog navodnjavanja. Ističemo se po jednostavnosti instalacije i niskim zahtjevima za održavanjem, što našim klijentima omogućava da efikasno upravljaju svojim vodnim sistemima bez dodatnih troškova. Pružamo sveobuhvatnu tehničku podršku i obuku za instalatere, osiguravajući da se naši proizvodi pravilno primjenjuju i održavaju.

U Vargonu, naša misija je da inoviramo i razvijamo proizvode koji ne samo da zadovoljavaju trenutne potrebe tržišta već i doprinose stvaranju održive budućnosti. S našim naprednim rješenjima u upravljanju vodom, mi kontinuirano radimo na tome da budemo korak ispred, osiguravajući pouzdana, efikasna i ekološki odgovorna rješenja koja podržavaju naše klijente i širu zajednicu.

Webshop