Porotherm zidni i stropni sistemi
Reference photo new construction single family in Mariakerke

Terca fasadni sistemi

Fasadna opeka može se koristiti za zidove sa šupljinom, na dekorativnim unutarnjim zidovima, kaminima i vrtnim zidovima. Osim toga, fasadna opeka pruža veliku mogućnost kreiranja estetski privlačnih vanjskih zidova kroz upotrebu različitih boja i uzoraka.

Magična privlačnost opeke u interijeru

Modni interijer

Iako potječe još iz doba drevnih civilizacija, opeka je do danas ostala jedan od najpopularnijih materijala u građevini, a u posljednjih nekoliko godina nametnula se i kao neizostavan detalj u interijeru.

Suvremena rješenja od opeke

Funkcionalnosti i dizajn

Opeka nastala uz nova saznanja moderne tehnologije izrade građevinskog materijala zadovoljava sve uvjete suvremene gradnje uz onaj vrlo bitan estetski moment. Ona je materijal koji nudi niz mogućnosti korištenja, kreativnost i zadovoljavanje potreba suvremenog stanovanja.

Terca fasadna opeka na referentnom projektu

Zatražite izračun potrebnog materijala

Mi vam možemo pomoći oko kalkulacije potrebnog građevinskog materijala za vaš objekt, bilo da se radi o zidnim, krovnim ili fasadnim sistemima!

Wienerberger reference

Inspirirajte se uz brojne dovršene projekte koji pokazuju što je sve moguće s našim glinenim građevinskim materijalima.

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.

Webshop