Voucher za postavljeni Tondach krovni prozor

1. NAZIV. TRAJANJE

1.1. Ovaj propis ( „Pravilnik”) odnosi se na Kampanju koju je organizirala tvrtka Wienerberger d.o.o, sa sjedištem u Karlovcu, Donje Pokupje 2, i uspostavlja pravila sudjelovanja.
1.2. Kampanja traje od srijede, 28.04.2021, do 31.12.2021. na području Hrvatske.
1.3. Pravilnik će se objaviti na datum početka Kampanje na internetskoj stranici www.wienerberger.hr

 

2. SADRŽAJ KAMPANJE

2.1. Predmet Kampanje je promocija Tondach krovnih prozora modela Comfort, Project, Energy+ i Smart Pro ostvarena na temelju numeriranog Vaučera tijekom najavljenog razdoblja kampanje. Svaki izvođač (pravna osoba) koji dobije vaučer, ugradi jedan od navedenih modela krovnih prozora te se uz račun registrira na Wienerberger web stranici, ostvaruje povrat novca u iznosu od 200 kuna (cijena s PDV-om). Dodijeljeni vaučer može se iskoristiti samo jednom i to isključivo na temelju ugrađenih gore navedenih proizvoda. Upute za preuzimanje i korištenje Vaučera:

  • Wienerberger prodajni predstavnici dodijelit će vam u print formi vaučer s kojim možete ostvariti popust. Vaučer je valjan za svakog izvođača i to isključivo po završetku ugradnje jednog od dostupnih Tondach krovnih prozora.
  • Po završetku ugradnje, potrebno je ispuniti kratki formular objavljen na Wienerberger web stranici. Do obrasca možete doći skeniranjem QR koda na vaučeru ili upisivanjem URL-a web stranice. Kako bi prijava bila uspješna, nužno je upisati sve tražene podatke, obavezno upisati redni broj vaučera. Redni broj nalazi se na gorenjem uglu vaučera kojeg ste dobili u papirnatom obliku.
  • U obrazac je potrebno dostaviti i dokaz o kupljenom prozoru (račun/otpremnica o kupnji prozora).
  • Na temelju svih unesenih podataka i na temelju izdanog računa o ugradnji krovnog prozora tvrtka Wienerberger d.o.o izvršit će isplatu dogovorenog iznosa.

 

3. IZMJENA PRAVILA. PREKID ILI PRODULJENJE KAMPANJE

3.1. Wienerberger d.o.o pridržava pravo izmjene i dopune ovog Pravilnika u bilo kojem trenutku obavještavanjem sudionika kampanje objavom promjena na internetskoj stranici www.wienerberger.hr.
3.2. Wienerberger d.o.o pridržava pravo obustaviti ili prekinuti Kampanju u bilo kojem trenutku tijekom njenog trajanja i produljiti ga, obavještavajući sudionike o bilo kakvom otkazu, prekidu ili produljenju objavom na internetskoj stranici www.wienerberger.hr .  
3.3. Promjene u pravilima ili valjanosti kampanje neće utjecati na već postavljene narudžbe, i one koje još nisu bile dovršene u trenutku promjene.

 

4. ZAVRŠNE ODREDBE

4.1. Pravilnik Kampanje prikazan je i dostupan na www.wienerberger.hr  za cijelo razdoblje kada je ona aktivna.
4.2. Sudjelovanjem u ovoj kampanji sudionici izjavljuju da se slažu i da će se pridržavati svih pravila ovog Pravilnika.
4.3. Pravila Kampanje u skladu su s Uvjetima poslovanja, Izjavom o privatnosti i Politici za korištenje kolačića (eng. cookies) objavljenim na internetskoj stranici www.wienerberger.hr .
4.4. Svi sporovi između poduzeća Wienerberger d.o.o i sudionika u Kampanji bit će riješeni uz obostranu suglasnost. Ako to nije moguće, sporovi će biti riješeni od strane nadležnog suda, sukladno važećim zakonima.
4.5. Wienerberger d.o.o ima pravo poduzeti sve potrebne mjere u slučaju pokušaja prijevare sustava, zlouporabe ili bilo kojeg drugog pokušaja koji bi mogao utjecati na imidž ove Kampanje ili na internetsku stranicu www.wienerberger.hr.
4.6. Za sve informacije ili obavijesti o Kampanji, možete kontaktirati Wienerberger d.o.o. na email adresu office.hr@wienerberger.com, od ponedjeljka do petka, od 08:00 do 16:00 sati.

Voucher za izvodađa
Tondach krovni prozori
© Wienerberger d.o.o

Budi uvijek u tijeku!

Saznaj sve informacije o Tondach sistemskim rješenjima, akcijama i novim proizvodima.

Webshop