Wienerberger jobs
Wienerberger jobs

Zasto su Tondach proizvodi najbolji za vaš krov?

Prilikom gradnje ili renovacije krova veoma je bitan kvalitetan materijal koji će vam pružiti sigurnost i dugi vijek trajanja

Protekla godina bila je izazovna za nas! Sredinom godine na tržište smo donijeli jedan novi element – Tondach krovne prozore. Trudili smo se, i ponosni smo što smo uspjeli, prezentirati investitorima zašto je odabir Tondach krovnih prozora najbolje rješenje za njih. A znate li vi zašto? 

Odaberite sve za krov na jednom mjestu

Zamislite situaciju da kupujete novi laptop. Da bi vaš laptop uspješno radio, za njega vam treba i odgovarajuća oprema, odnosno punjač. Nitko od nas ne želi kupiti skupi laptop, a uz njega uzeti punjač druge marke, zar ne? Želimo imati sve od istog proizvođača kako bismo bili sigurni da će novi laptop raditi savršeno. Upravo tako trebamo gledati i na odabir materijala za krov. Ako kod istog proizvođača možemo pronaći svu dodatnu opremu (krovnu foliju, sljemenjake, kopče za vjetar..), kvalitetan crijep i krovne prozore – zašto rješenje tražiti negdje drugdje?

Kompatibilnost svih Tondach elemenata osigurat će kvalitetu krova koju ne možemo postići miješanjem proizvoda različitih proizvođača. Sve naše proizvode radimo tako da odgovaraju cjelokupnom Tondach asortimanu, da ugradnja bude jednostavna i brza, a krajnji rezultat moderan, kvalitetan i siguran. Nemojmo zaboravljati koliko je bitna kvalitetna ugradnja krova jer je to recept za dugotrajnu sigurnost vaše kuće. 

 

Prošireno jamstvo za sve Tondach proizvode

Znate li da Tondach daje 20 godina jamstva na krovnu foliju?

Možda ne razmišljate o krovnoj foliji kao bitnom elementu krova, ali ona je izuzetno važna da bi vaša konstrukcija bila sigurna, suha i bez značajnih popravaka tijekom godina. Karakteristike krovne folije Tondach Thermo DT osigurat će smanjene troškove energije, povećati kvalitetu, trajnost i vrijednost vaše nekretnine. Osim što čuva konstrukciju krova i tako produžuje njegov životni vijek, krovna folija omogućava dodatnu sigurnost od prodora vode, osigurava prolazak vodene pare iz unutrašnjeg prostora, vatrootporna je i ima veliki interval temperaturne postojanosti te je vodootporna za nagibe krovova i do 10°.

Da ne mislite da su ovo samo prazne riječi i marketinška prezentacija, za kvalitetu ove krovne folije garantiramo s jamstvom od 20 godina. Mora postojati razlika između folije s 20 godina jamstva i one bez garancije, zar ne?

 

33 godine jamstva na Tondach crijep

O Tondach crijepu ne moramo puno govoriti jer je već svima poznato kako je Tondach sinonim za krov. Sretni smo što su naši kupci prepoznali kvalitetu naših proizvoda i daju nam povjerenje svi ovih godina jer upravo je to pogon koji nas gura dalje u smjeru razvijanja novih, modernih formata crijepa, boja i oblika koji će pratiti sve trendove koji se pojavljuju na tržištu. S obzirom na to da dajemo vrhunski crijep, uz njega mora ići i kvalitetna krovna oprema. Nekoliko paragrafa iznad pričali smo o kvaliteti proizvoda i njegovoj dodatnoj opremi – to je misija i kod Tondach crijepa. Sva oprema koju nudimo u asortimanu je kvalitetna i pruža zaštitu u svim vremenskim uvjetima. Iza svojih proizvoda ponosno stojimo i zato svakom kupcu dajemo prošireno jamstvo od 33 godine za Tondach crijep.

Najduže jamstvo za Tondach krovne prozore

Možda jesmo novi u segmentu prodaje krovnih prozora, ali smo itekako iskusni u poslovanju i odnosu prema našim kupcima. Ne želimo „prodavati maglu“ i nuditi proizvode koji ne garantiraju razinu kvalitete koja se od nas očekuje. Više od 200 godine poslovanja naučilo nas je da su zadovoljni kupci mjerilo uspješnost našeg rada. Tako smo i krovne prozore pomno birali da nakon ugradnje, korisnici nemaju s njima problema, poteškoća s održavanjem ili naknadnih reklamacija i nezadovoljstva. Osim što nudimo tehničku pomoć pri odabiru modela prozora za dom, nudimo i najduže jamstvo na tržištu od čak 10 godina za krovni prozor. Osim kvalitete samog prozora, odabrali smo i čvrsta te sigurna stakla što potvrđuje jamstvo od 20 godina

Kontakt
© Uwe Strasser

Obratite nam se za pomoć

Za sve upite i nedoumice tu smo za vas

Vjerujemo kako ste i sami prepoznali kvalitetu ugradnje cjelokupnog Tondach rješenja. Kako bismo vam olakšali odabir modela crijepa, sistemske opreme i krovnih prozora, na raspolaganju vam je Wienerberger tehnička podrška koja će vam prezentirati dodatne prednosti naših rješenja i ponuditi savjete za kvalitetnu ugradnju. Veselimo se vašem pozivu! 

Kuća Designhaus

Saznajte više o Tondach proizvodima

Tondach rješenja za krov vrhunske kvalitete i izgleda 

Webshop