Saturn granit
Tondach krovni prozori - ugrađen HR

Savršen par - Tondach crijep & krovni prozor

Sanjate o svom savršenom domu koji će ispunjavati zahtjeve moderne arhitekture te istovremeno biti trajno siguran? Tondach nudi cjelokupno rješenje za krov!

Glineni crijep je već desetljećima najpopularniji krovni materijal. Krov od glinenih crjepova koristi se za obiteljske kuće i stambene zgrade, poslovne i industrijske objekte kao i za zahvate renoviranja. Manje je bitno o kakvom je projektu riječ, bitnije je da na svakom projektu uz Tondach možete postići željeni efekt – od suvremenog, tradicionalnog, klasičnog pa do ekstravagantnog krova.

Koju god varijantu da odaberete, znajte da uz Wienerberger imate pouzdanog partnera za gradnju jer osim široke ponude modela i boja crjepova, na jednom mjestu možete kupiti svu sistemsku opremu koja će vaš krov učiniti trajno sigurnim. Elementi za dodatnu zaštitu krova osigurat će da krov vašeg doma izdrži i najjače udare bure (čak do 210 km/h) ili izdrži veću količinu snijega bez da prokišnjava i uništava vaše potkrovlje. Kada pričamo o potkrovlju, novost koju možete također pronaći u Tondach asortimanu su KROVNI PROZORI. Elegantni, zavodljivi i kvalitetni prozori koji su u potpunosti kompatibilni s Tondach crijepom i sistemskom oprememom, osigurat će besprijekornu zaštitu vašeg krova i učiniti potkrovlje najdražim prostorom u domu. Odaberite rješenje na jednom mjestu jer tako najviše profitirate - VI! 

10 razloga za Tondach

Kvaliteta

#1

Tondach glineni crijep je proizvod vrhunske kvalitete, napravljen isključivo od prirodnih materijala, pogodan za sve vrste krovova. Kvaliteta cjelokupnog sistemskog rješenja doprinosi stabilnosti i sigurnosti kompletnog krova.

33 godine garancije

#2

Kvaliteta Tondach proizvoda ima 33 godine garancije, no ako se glineni crjepovi postave, koriste i održavaju na ispravan način, mogu trajati i puno duže - čak i 100 godina.

Tondach cjelokupno sistemsko rješenje

#3

Bilo da se radi o dodatnim keramičkim elementima, elementima za prozračivanje krovne konstrukcije, za zaštitu od snijega, sekundarnom krovu ili zaštiti od vjetra – ugradnjom cjelokupnog sistemskog rješenja možemo govoriti o krovu kao sustavu. Svaki element ima svoju funkcionalnost te pruža određenu sigurnost i zaštitu vašeg krova od najekstremnijih vremenskih uvjeta, dok istovremeno štedite energiju, osiguravate ugodnu klimu,  i produžujete životni vijek krova. 

Jednostavnost, brzina i ušteda prilikom ugradnje

#4

Zbog velikog formata i dizajna samog crijepa, smanjenog letvanja i prilagođenog pakiranja – značajno se ubrzava ugradnja Tondach sistema gradnje. Postavljanje je jednostavno te se jednako brzo kao i ugradnja, odrađuje i renovacija te rekonstrukcija postojećeg krovišta zahvaljujući različitim formatima i oblicima Tondach crijepa.  I ne zaboravite, uz veliki format crijepa ušteda pri kupnji materijala je zagarantirana jer je potrebna manja količina crjepova u kvadratnom metru! 

Prirodni proizvodi

#5

U procesu proizvodnje učinkovito i odgovorno koristimo energiju, sirovine i vodu. Tondach glineni crijep napravljen je od potpuno prirodnih materijala, točnije od 4 osnovna elementa: zemlje, zraka, vatre i vode, bez imalo kemijskih dodataka pa crjepovi ne ispuštaju zagađivače, alergene ili kemikalije u okolinu. Crjepovi se mogu skoro 100% reciklirati, a moguće je njihovo ponovno korištenje i postavljanje.

Širok spektar boja

#6

Uz širok raspon boja i modela, Tondach crijep u potpunosti je otporan na UV zračenje u smislu postojanosti boje i zadržavanja prvobitnog izgleda. Različite gornje površine i završne obrade na prirodnoj bazi nanose se u procesu proizvodnje i peku se na preko 1.000 ºC. Na taj način postaju čvrst, nedjeljivi dio crijepa, čime se osigurava postojanost boja i trajno kvalitetan krov.

Stručno savjetovanje i podrška

#7

Tondach stručni savjetnici su vam na raspolaganju od početka projektiranja do same realizacije i ostvarenja vaših želja i vizija. Besplatan proračun materijala, kao i pomoć kod projektiranja i izvođenja, savjeti oko odabira materijala - dio su naše usluge koju vam besplatno pružamo.

Beskrajne mogućnosti oblikovanja

#8

Tondach četiri klastera nude široka rješenja kako za moderne, mediteranske, kontinentalne i bezvremenske krovove. Odabran crijep možete iskoristiti i kao dodatan vizualan element te ga ugraditi na fasadu vašeg objekta za bezvremenski modernu fasadu s nepogrešivim karakterom gline.

Blagi nagibi

#9

Moderan objekt s crijepom na vrhu? Moguće je! Moderni objekti uvode promjene u način gradnje te se traže rješenja kako se isticati u odnosu na druge objekte u susjedstvu. Zato smo proizveli moderne crjepove koji su stvoreni za ispunjenje vaših želja i inovativnih arhitektonskih rješenja! Crjepovi Tondach Contiton 9 (Saturn) i Veneton 11 (Venera) savršen su spoj dizajna i funkcionalnosti te su prilagođeni za ugradnju na vrlo blagom nagibu krova - već od 10°. 

Trajnost

#10

Proizveden od visokokvalitetne gline koja je pečena na vrlo visokim temperaturama, ovaj crijep čini posebno stabilnim i otpornim na toplinu i smrzavanje kao i na prljavštinu i kemikalije. Oplemenjena gornja površina osim dugotrajne estetike pruža potpunu postojanost na UV zračenje, kiseline i kemikalije. Ugradnjom cjelokupnog Tondach sistemskog rješenja, dokazani vijek trajanja je preko 100 godina.

Roof tile – Venera; Porotherm Profi 25

Tondach crijep

TONDACH KROVNI PROZORI

Posljednjih godina trendovi u gradnji mijenjaju se brže nego ikada, a svakodnevno smo svjedoci sve veće potražnje za novim i zanimljivijim rješenjima koja će trajati dugo. Estetika je danas jednako važna kao i kvaliteta. Osim funkcionalnosti, jedinstvenosti i lijepog izgleda, krov sa sobom nosi mnoga pitanja, a kada se uređujemo potkrovlje za život jedno od njih vezano je i uz odabir krovnih prozora.

Birajući krovne prozore, investitori najviše obraćaju pažnju na racionalnu potrošnju energije, kvalitetu prozora, zaštitu od prodora vjetra i zvuka te na estetiku jer je upravo krovni prozor ukras iz kojeg dolazi ono najvažnije za svaki interijer - svjetlost. Imajući na umu što je investitorima važno i što traže, a s naglaskom na kvalitetu i garanciju od 10 godina, uvrstili smo u ponudu i krovne prozore! Uz postojeći asortiman crijepa i sistemske opreme koja osigurava trajnost krova, započeli smo priču krovnih prozora koji će svojim karakteristikama odgovoriti na sve zahtjeve kupaca. Pouzdani, jednostavni, vrhunskog dizajna i kvalitete, to su sada Tondach krovni prozori.

Zašto odabrati Tondach krovni prozor?

Kvaliteta

Svojom visokom kvalitetom i funkcionalnošću ovi krovni prozori osiguravaju vrhunsku toplinsku izolaciju i visoku nepropusnost dok istovremeno pružaju optimalnu količinu svjetlosti u prostor čineći ga ugodnim za življenje. 

Jamstvo

Posebno je važno da uz Tondach krovne prozore dolazi i jamstvo kvalitete koje je trenutno najveće na tržištu i traje do 10 godina. I tako ugradnjom ovih prozora podiže se i vrijednost same nekretnine jer uz prozore dolaze certificirani izvođači i partneri koji jamče za njegovu kvalitetu i dugovječnost.

Kompatibilnost s Tondach crijepom

Tondach krovni prozori su kvalitetni i vizualno atraktivni te su dostupni u 7 najtraženijih dimenzija. Osim vizualnih prednosti, glavna karakteristika Tondach krovnih prozora je savršena usklađenog s cjelokupnim Tondach rješenjem za krov, čime se sigurnost krova ne dovodi u pitanje. 

Prilagođenost svakom prostoru

Bilo da se radi o uređenju dnevnog boravka, kupaonice ili dječje sobe, krovni prozori sjajan su odabir jer osim funkcionalnosti, oni daju važan estetski moment - dodir neba, dodir svjetlosti koja svakom prostoru daje posebnu notu čiju vrijednost niti jedan komad namještaja ne može zamijeniti. 

Dodatna Tondach oprema

Osim samih krovnih prozora, u ponudi su i vanjske tende, kao i unutarnja sjenila, tako da se uvijek može kontrolirati količina svjetla koja je potrebna. Za one koji žele živjeti energetski efikasno, postoji mogućnost ugradnje i Tondach termoizolacijskog seta za okvir prozora, koji minimalizira energetske gubitke prilikom hlađenja ili grijanja potkrovlja.

Lifestyle image

Pronađi svoj idealan model krovnog prozora!

Wienerberger – cjelokupno rješenje na jednom mjestu.

Lifestyle image

Kontaktirajte nas za više informacija 

Budite sigurni da ste odabrali pravi model za vaš krov
te se uvjerite u vrhunsku kvalitetu naših proizvoda.

Webshop