Objekt uređen modernim stilom
e4 kuća

Tondach linije proizvoda

  • Savršen spoj dizajna i funkcionalnosti
  • Vrhunska sigurnost i zaštita
  • Širok spektar postojanih boja
  • Brza i jednostavna gradnja
  • Sveobuhvatna sistemska rješenja
  • 33 godine jamstva

Kao najistaknutiji i zaštitni element zgrade, krov je za mnoge osjećaj sigurnosti i šarma. Kako bi trebao izgledati vaš? Moderni ili retro? Kontinentalni ili mediteranski?

Tondach glineni crijep je proizvod vrhunske kvalitete, napravljen isključivo od prirodnih materijala i optimalno rješenje za sve vrste krovova. Tondach crjepovi djeluju jednako impresivno pri restauraciji tradicionalnih građevina, kao i u ostvarenju smionih koncepata moderne arhitekture. Kvaliteta cjelokupnog sistemskog rješenja doprinosi stabilnosti i sigurnosti kompletnog krova.

Vrlo širok spektar postojanih boja Tondach crijepa dobiva se prirodnim procesom engobiranja i glaziranja, što vam dozvoljava potpunu kreativnu slobodu.

Samo se prepustite mašti i inspiraciji!

Modern line - ravni crjepovi

Inovativnim rješenjima, modernim linijama i formatima, ovi crjepovi ne samo da prate trendove nego ih postavljaju.

PLANOTON 10 - elegentan crijep velikog formata

Novi crijep Planoton 10 odlikuje se velikim formatom, ravnim i elegantnim linijama zbog čega predstavlja željenu estetiku koju danas traže najzahtjevniji korisnici, dok njegova revolucionarna površinska zaštita osigurava postojanost boje i održiv, visokokvalitetan krov u kojem će moći uživati ​​naredne tri generacije.

Više o najmodernijem crijepu na tržištu

Novi
Plan 30 - moderna varijanta tradicionalnog crijepa

Idealan crijep za modernu arhitekturu. Različito oplemenjivanje gornje površine crijepa osigurava postojanost boja i trajno kvalitetan krov koji će zadovoljiti i najzahtjevnije.

Više

Plan 18 – crijep modernog minimalističnog dizajna

Minimalistički izgled ovog crijepa očituje se u jednostavnim linijama koje ga pokrivaju a koje otvaraju prostor za kreativnost svakog od vas. Samo se prepustite mašti i inspiraciji!

Više

Saturn - crijep velikog formata za kvalitetan krov

Saturn je crijep velikog formata iz moderne linije crijepa koji zadovoljava najnovije zahtjeve suvremene arhitekture. Jednostavnim oblikom savršeno se uklapa u moderne, pravokutne strukture.

Više

Figaro - moderan crijep za suvremene zahtjeve arhitekture

Figaro je moderan crijep čija jednostavnost podržava pravokutne strukture krovova. Kreativnost crijepa Figaro ne poznaje granice.

Više

Mediterranean line - valoviti crjepovi

Poseban valoviti izgled crijepa krovu daje mediteransku eleganciju.
Ova vrsta crijepa zadovoljava jednostavne, ali i tehnički zahtjevne krovove te time povezuje temperamentni dizajn i funkcionalnost.

Venera - moderna varijanta mediteranskog crijepa

Mediteranska ljepotica za eleganciju na krovu. Venera je crijep velikog formata, svojim izgledom podsjeća na kanalicu. Visoka kvaliteta i poseban oblik Venere zadovoljavaju i najzahtjevnije kupce.

Više

Mediteran Plus - mediteranski dizajn i funkcionalnost

Poseban izgled Mediteran Plus crijepa krovu daje mediteransku eleganciju.  Ovaj crijep svojim dubokim utorima osigurava vodonepropusnost i na jako malim nagibima krova.

Više

Retro line - tradicionalni crjepovi

Idealan crijep kako za tradicionalnu, tako i za modernu arhitekturu.
Za RETRO crijep ne vrijedi izreka kako je ljepota prolazna, njegova ljepota traje stoljećima!

Biber - Diskretni šarm modernog klasika

Tondach Biber crijep zrači jednostavnom i nenametljivom romantičnom ljepotom koja odgovara mnogim povijesnim zgradama dok je mat ili sjajna izvedba idealna za modernu arhitekturu.

Više

Continental line - klasični crjepovi

Crijep najpogodniji za kontinentalne klimatske uvjete.
Svojom ljepotom izuzetno je privlačan  investitorima, a tehničkim karakteristikama izvođačima.

Jupiter - crijep velikog formata idealan za svaki krov

Tondach Jupiter crijep se izvrsno primjenjuje kod izgradnje tradicionalnih i modernih građevina. Živopisna struktura površine crijepa krovu će podariti klasični i elegantni izgled.

Više

Potreban Vam je izračun građevinskog materijala?

U par klikova do brzog i jednostavnog izračuna materijala.

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.

Webshop