certifikati
© Wienerberger d.o.o

Certifikati

U Vargonu, posvećenost kvaliteti i sigurnosti nije samo deklarativna; ona je potvrđena kroz niz međunarodno priznatih certifikata i atesta koje smo ponosno stekli. Ovi certifikati su ne samo dokaz naše predanosti vrhunskoj kvaliteti, već i odraz našeg kontinuiranog truda u usklađivanju s najstrožim industrijskim standardima i regulativama.

Među našim najvažnijim certifikatima je ISO 9001, globalno priznati standard za upravljanje kvalitetom koji potvrđuje da naši proizvodni procesi zadovoljavaju i premašuju međunarodne zahtjeve za kvalitetom i efikasnošću. Također, posjedujemo i ISO 14001 certifikat, koji pokazuje našu posvećenost održivom upravljanju okolišem i našim naporima u smanjenju ekološkog otiska.

Važan dio naše dokumentacije su i atesti za proizvode koji potvrđuju usklađenost naših cijevi i spojeva s relevantnim tehničkim i sigurnosnim standardima. 

Za specifične proizvode u našem asortimanu, posjedujemo i specijalizirane certifikate koji potvrđuju njihovu primjenu u određenim uvjetima, poput niskošumnosti, obodne krutosti, otpornosti na visoke pritiske, ekstremne temperature ili kemijsku izdržljivost. Ovi atesti i certifikati nisu samo formalni dokumenti; oni su dio naše obveze prema sigurnosti i pouzdanosti, osiguravajući našim klijentima da svaki proizvod iz naše ponude nije samo kvalitetan, već i siguran za upotrebu u predviđenim uvjetima.

U Vargonu, svaki certifikat i atest predstavlja korak u našem neprekidnom putovanju prema izvrsnosti, dokazuje našu predanost najvišim standardima i pruža našim klijentima dodatno povjerenje u svaki proizvod koji iz naše tvornice izlazi.

Webshop