blog wb
blog saveti

                                            DOBRODOŠLI NA WIENERBERGER BLOG :)

Prepusti se mašti i uživaj u referentnim objektima, pronađi kriterij za svoj dom iz snova, istraži što znači energetski učinkovita gradnja i saznaj zašto je glina toliko poželjan materijal u svijetu građevinskog materijala. 

 

Zdravo stanovanje u kućama od opeke

Trudimo se vaš život učiniti udobnijim, zdravijim i konfornijim.

Naša želja je da svaki dom bude zdrav, prozračan i za obitelj, siguran. Trudimo se da uz naše proizvode prepoznate toplinu doma i zdravu mikroklimu koju vam naša opeka nudi. Ugrijte se uz svoje bližnje, a ventilaciju zida i brigu o njemu, prepustite nama.

Upoznajte proizvod koji vam pruža neizmjernu udobnost u domu i uz kojeg stvarate uspomene u okrilju ugodne i zdrave mikroklime.

Magična privlačnost gline

Prirodni proizvodi koji daje poseban šarm svakom domu

Prepoznajte privlačnost jednog od najpopularnijih materijala u građevini, koji je posljednjih nekoliko godina postao neizostavan detalj svakog modernog interijera. Mi smo čari gline prepoznali, jeste li vi?

Opeka u arhitekturi: estetski privlačna i moderna

Hiša Celovška

Pronađite inspiraciju u pregledu inovativnih i modernih arhitektonskih rješenja. Započinite s jednom od najupečatljivijih modernih građevina na ovim prostorima koja na prvi pogled osvaja svojim modernim dizajnom, eklektičnim spojem prirodnih materijala, čistim linijama te prije svega magičnom crnom fasadom.

Život u energetski učinkovitoj kući

e4 kuća

Koncept energetske učinkovitosti kuće u svakodnevnom stanovanju nije samo moderan smjer u graditeljstvu i arhitekturi. To je idejna cjelina čije se prednosti odražavaju u pametnom korištenju prirodnih resursa, brižnom odnosu prema okolišu i još većem komforu stanovanja uz osjetno manji financijski trošak.

Povezani artikli

Mother and child reading a book

Prijavi se na Newsletter

Povremeno saznaj nešto novo o nama, novim proizvodima te nadolazećim konferencijama i događajima.