blog wb
blog saveti

                                            DOBRODOŠLI NA WIENERBERGER BLOG :)

Prepusti se mašti i uživaj u referentnim objektima, pronađi kriterij za svoj dom iz snova, istraži što znači energetski učinkovita gradnja i saznaj zašto je glina toliko poželjan materijal u svijetu građevinskog materijala. 

 

e4 house built in Hestia multi, porotherm 100 and new rivius antique slate

Zdravo stanovanje u kućama od opeke

Trudimo se vaš život učiniti udobnijim, zdravijim i konfornijim.

Naša želja je da svaki dom bude zdrav, prozračan i za obitelj, siguran. Trudimo se da uz naše proizvode prepoznate toplinu doma i zdravu mikroklimu koju vam naša opeka nudi. Ugrijte se uz svoje bližnje, a ventilaciju zida i brigu o njemu, prepustite nama.

Upoznajte proizvod koji vam pruža neizmjernu udobnost u domu i uz kojeg stvarate uspomene u okrilju ugodne i zdrave mikroklime.

The renvoation of an old carpenter workshop into loft apartment, Nakkila, Finland

Magična privlačnost gline

Prirodni proizvodi koji daje poseban šarm svakom domu

Prepoznajte privlačnost jednog od najpopularnijih materijala u građevini, koji je posljednjih nekoliko godina postao neizostavan detalj svakog modernog interijera. Mi smo čari gline prepoznali, jeste li vi?

House Celovška Slovenia

Opeka u arhitekturi: estetski privlačna i moderna

Hiša Celovška

Pronađite inspiraciju u pregledu inovativnih i modernih arhitektonskih rješenja. Započinite s jednom od najupečatljivijih modernih građevina na ovim prostorima koja na prvi pogled osvaja svojim modernim dizajnom, eklektičnim spojem prirodnih materijala, čistim linijama te prije svega magičnom crnom fasadom.

e4 house Kamnik in Slovenia

Život u energetski učinkovitoj kući

e4 kuća

Koncept energetske učinkovitosti kuće u svakodnevnom stanovanju nije samo moderan smjer u graditeljstvu i arhitekturi. To je idejna cjelina čije se prednosti odražavaju u pametnom korištenju prirodnih resursa, brižnom odnosu prema okolišu i još većem komforu stanovanja uz osjetno manji financijski trošak.

Povezani artikli

Mother and child reading a book

Prijavi se na Newsletter

Povremeno saznaj nešto novo o nama, novim proizvodima te nadolazećim konferencijama i događajima.