Vila Valens Residence
Moderna kuća za odmor

Nove boje ljeta

Nadopunili smo paletu dostupnih boja Tondach crijepa te vas od ovog ljeta očekuje potpuno novo osvježenje – moderni bijeli crijep!

Odvažite se biti drugačiji

Iz dana u dan, arhitektura diljem svijeta sve nas više inspirira i nadahnjuje svojom jednostavnim i decentnim formama. Moderni izričaj arhitekture bazira se na jednostavnim, a tako prepoznatljivim notama da je ne moguće da zaboravimo viđeni objekt. Da se krov ne bi isticao, Wienerberger je odlučio da u nizu boja crjepova koje su vam dostupne, ipak nedostaje još jedna – jedna moderna, prepoznatljiva i svakako prekrasna.

Ljetna kolekcija boja stiže iz Đakova

Uživajmo u ljetu i u novim bojama Contiton 9 (Saturn) i Veneton 11 (Venera) crijepa.

Spomenuta dva crijepa dobila su svoju posebnu notu te su od sada dostupni u modernoj, bijeloj boji! Ova posebna glazura proizvedena je u našem proizvodnom pogonu u Đakovu, u potpunosti napravljena od prirodnih materijala i boja, te je proizvod zdrav za vas i vaše ukućane. 

KVALITETAN I VIZUALNO LIJEP

CONTITON 9 (SATURN)

Pod pritiskom rastućih troškova instalacije, nastavlja se trend proizvodnje sve većeg keramičkog crijepa. Tako je razvijen i crijep Contiton 9 (Saturn) čijih će 9,5 kom crjepova pokriti kvadratni metar vašeg krova. Contiton 9 - crijep velikog formata iz moderne linije crijepa koji zadovoljava najnovije zahtjeve suvremene arhitekture! Jednostavnim oblikom savršeno se uklapa u moderne, pravokutne strukture, a njegova reducirana površina omogućuje stvaranje pravocrtnih linija na krovu. Elegancija krova osigurana je ravnim dizajnom, dok dvostrani bočnič zatvara i dvostruko zatvaranje glave osiguravaju optimalnu zaštitu i funkciju odvoda vode, odnosno zaštitu vašeg krova.

Objekt: Prva hrvatska kuća - Rezidencija Valens

 

MEDITERANSKA LJEPOTICA

VENETON 11 (VENERA)

Veneton 11 (Venera) je crijep velikog formata i svojim izgledom prati liniju i oblik najstarijeg oblika pokrova - kanalice. Međutim, novi izazovi suvremene arhitekture nametnuli su sve više izazove te je proizveden Veneton 11 - estetski privlačno rješenje i za najzahtjevnije kupce koji istovremeno visokoj teže sigurnosti unutar svog doma. Pogled iz zraka pokazuje njenu punu ljepotu, a život unutar doma pokrivenim Veneton 11 crijepom nudi novu razinu sigurnosti. Mogućnost pokrivanja na blagim nagibima jedna je od glavnih prednosti Venetona 11 s obzirom na to da je moguć i do 50% blaži nagib, dok brzina postavljanja i veliki format (11 kom/m2) pridonose uštedi u potrebnoj količini materijala.

 

Veneton 11 (Venera)

Zahvaljujući jedinstvenom obliku i rasponu boja, s ovim crijepom dobivate šarm i eleganciju mediteranskog krova. 

Contiton 9 (Saturn)

Keramički crijep većeg formata karakterizira bržu ugradnju, manje radnih sati, a time i nižu cijenu.

  • Moderna varijanta kanalice / velikog formata 11 kom/m2
  • Blagi nagib krova - već od 10 stupnjeva
  • Iznimna otpornost na udare vjetra i kiše
  • 33 godine jamstva
  • Niži trošak materijala u odnosu na klasičnu kanalicu
  • Moderan crijep velikog formata (10 kom/m2)
  • Blagi nagib krova - već od 10 stupnjeva
  • Dizajn i funkcionalnost za sve vrste krovova
  • Jednostavno, brzo i ekonomično postavljanje
  • 33 godine jamstva
Želite više informacija?

Zatražite ponudu! 

Detaljna specifikacija sistemske opreme i crijepa

Izračunajte online! Potreban Vam je izračun građevinskog materijala

Potreban Vam je izračun građevinskog materijala?

U par klikova do brzog i jednostavnog izračuna materijala.

Webshop