Architect or project manager using mobile device at construction site
Urban roofer taking notes holding iPhone and writing in an urban location wearing hard hat and safety jacket, Fast Forward Commercial Excellence

PROplus program

  • Besplatno članstvo
  • Bodovno stimuliranje
  • Zamjena bodova za kupnju Wienerberger materijala
  • Rad s najkvalitetnijim i modernim sistemima gradnje
  • Treninzi i edukacije na terenu i na zahtjev

Pridružite se Wienerbergerovom PROPLUS programu i osigurajte si podršku u vidu edukacije i treninga, savladajte korištenje suvremenih sustava gradnje, iskoristite priliku za promociju i vidljivost na tržištu te kroz bodovno stimuliranje članstva ostvarite popuste za kupnju Wienerberger materijala.

Članstvo u PROPLUS programu je besplatno i vrlo jednostavno jer većinu zadataka obavlja Wienerberger. Na vama je samo da nas pozovete na Vaš objekt na kojem koristite Wienerberger proizvode i za to prikupite bodove, ali se pritom obvezujete da ćete ispravno koristiti Wienerberger proizvode, prema specifikacijama i definiranim pravilima gradnje te da ćete graditi kvalitetno i odgovorno. 

Postanite Wienerberger partner, budite u toku s trendovima i naučite sve o energetski učinkovitoj gradnji kroz ugradnju naših inovativnih sustava!

Kome je namijenjen PROplus program?

Program je namijenjen svim malim i srednjim građevinskim tvrtkama koje u svojim projektima koriste isključivo Wienerberger materijale: Porotherm opeku i Tondach krovne sisteme. 

Koji se proizvodi boduju u PROplus programu?

Boduju se proizvodi koji se nalaze u Porotherm linijama proizvoda Energy+ i Comfort, te cijeli asortiman Tondach crijepa i ali i dodatne sistemske opreme.

Koje su kategorije unutar PROplus programa?

Program PROPlus ima 3 kategorije: Basic, Standard i Premium. Svaki novi član počinje u Basic kategoriji te tijekom godine prikuplja bodove i dobiva mogućnost prelaska u veću kategoriju. Za svaku kategoriju definiran je bodovni prag. 

Kako se prikupljaju bodovi?

U trenutku posjete Wienerberger tehničke službe vašem gradilištu zabilježe se svi Wienerberger proizvodi koji se tamo koriste.  Za svaki proizvod definiran je broj bodova, koji ovisi o kategoriji u kojoj se nalazite - više kategorije donose i više bodova i veće popuste. 1 bod = 7,5 HRK. Bodovi se prikupljaju od 01.01. do 31.12.

Kako se mijenjaju bodovi za vaučer?

Bodovi se prikupljaju unutar tekuće kalendarske godine – od 01. siječnja do 31. prosinca. Početkom svake sljedeće godine izdaju se vaučeri za prikupljene bodove, o čemu ćete biti obaviješteni. Vaučer služi za kupnju Wienerberger proizvoda, a vrijedi 3 mjeseca od izdavanja.

 

Digitalisation process at Wienerberger

Prijavite se u PROplus program!

Kontaktirajte našu tehničku podršku, prijavite objekte na kojima radite  i počnite prikupljati bodove!

Kategorije unutar PROplus programa

Gradite kvalitetno s Wienerberger materijalima i postanite Premium član!

Basic, Standard i Premium bodovni rang:

  • Kategorija BASIC: 0-120 bodova
  • Kategorija STANDARD: 120 - 300 bodova
  • Kategorija PREMIUM: 300+ bodova

 

Ostvarite dodatne bodove uz posebne pakete!

Koristite istovremeno Porotherm i Tondach sisteme gradnje i prije ostvarite veći rang!

  • Paket "Premium Kuća" – ako se na istom gradilištu koriste proizvodi iz kategorije opeka, crijep i dodatni krovni program te dimnjak
  • Paket "Premium Krov" – ako se na istom gradilištu koriste proizvodi cjelokupnog rješenja za krov – crijep i dodatni krovni program
Prijava na newsletter

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije novosti i akcije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Webshop