Tondach krovni prozori
Djevojčica i Tondach krovni prozor s napola spuštenim sjenilom

Tondach krovni prozori - dodir neba u vašem domu

Posljednjih godina trendovi u gradnji mijenjaju se brže nego ikada, a svakodnevno smo svjedoci sve veće potražnje za novim i zanimljivijim rješenjima koja će trajati dugo. Estetika je danas jednako važna kao i kvaliteta. Osim funkcionalnosti, jedinstvenosti i lijepog izgleda, krov sa sobom nosi mnoga pitanja, a kada se uređujemo potkrovlje za život jedno od njih vezano je i uz odabir krovnih prozora.

Birajući krovne prozore, investitori najviše obraćaju pažnju na racionalnu potrošnju energije, kvalitetu prozora, zaštitu od prodora vjetra i zvuka te na estetiku jer je upravo krovni prozor ukras poput okvira slike iz koje dolazi ono najvažnije za svaki interijer - svjetlost. Imajući na umu što je investitorima važno i što traže, a s naglaskom na kvalitetu i garanciju od 10 godina, Wienerberger je u svoju ponudu uvrstio i krovne prozore! Uz postojeći asortiman crijepa i sistemske opreme koja osigurava trajnost krova, odlučili su se započeti priču krovnih prozora koji će svojim karakteristikama odgovoriti na sve zahtjeve kupaca. Pouzdani, jednostavni, vrhunskog dizajna i kvalitete, to su sada Tondach krovni prozori.

Vaš komadić neba

Bilo da se radi o uređenju dnevnog boravka, kupaonice ili dječje sobe, krovni prozori sjajan su odabir jer osim funkcionalnosti, oni daju važan estetski moment - dodir neba, dodir svjetlosti koja svakom prostoru daje posebnu notu čiju vrijednost niti jedan komad namještaja ne može zamijeniti. Ugradnjom više krovnih prozora, ne samo da se stvara ravnomjerna ventilacija i više svjetlosti, već se istovremeno ostvaruje simetrija prostora koju arhitekti posebno naglašavaju prilikom stvaranja idealnog životnog prostora.

 

Najvažniji, ako ne i najvrijedniji element svakog doma upravo je količina sunčeve svjetlosti koja u njega ulazi, jer sunce potiče pozitivnu energiju i bolje raspoloženje, a svi volimo biti sretni, zar ne? Baš zato, krovni prozori idealan su odabir za sve prostore u potkrovlju koji vape za dnevnom svjetlošću i sunčevom energijom. Pogled prema nebu uvijek nas ostavi bez daha, i malo tko mu može odoljeti...a imati komad neba u svom domu neprocjenjivo je.

Zašto odabrati Tondach krovne prozore?

Wienerberger i Tondach već su tradicionalno sinonim kvalitete građevinskog materijala i krova. Tondach crjepovi sa svojom sistemskom opremom imaju određenu težinu u razgovorima među građevinarima, arhitektima i investitorima. Uvrštavanjem krovnih prozora u svoj asortiman, Wienerberger pokazuje da kontinuirano radi na unapređenju svoje ponude i zadovoljstva svojih kupaca.

Svojom visokom kvalitetom i funkcionalnošću ovi krovni prozori osiguravaju vrhunsku toplinsku izolaciju i visoku nepropusnost dok istovremeno pružaju optimalnu količinu svjetlosti u prostor čineći ga ugodnim za življenje. Posebno je važno da uz njihove krovne prozore dolazi i garancija kvalitete koja je trenutno najveća na tržištu i traje do 10 godina. I tako ugradnjom ovih prozora podiže se i vrijednost same nekretnine jer uz prozore dolaze certificirani izvođači i partneri koji jamče za njegovu kvalitetu i dugovječnost.

Tondach krovni prozori sa srednjim otvaranjem u potpunosti su kompatibilni s Tondach crijepom i dostupni su u 6 najtraženijih dimenzija. Osim samih krovnih prozora, u ponudi su i vanjske tende, kao i unutarnja sjenila, tako da se uvijek može kontrolirati količina svjetla koja je potrebna. Za one koji žele živjeti energetski efikasno, postoji mogućnost ugradnje i Tondach termoizolacijskog seta za okvir prozora, koji minimalizira energetske gubitke prilikom hlađenja ili grijanja potkrovlja.

Moderni krovni prozori imaju široku paletu oblika i veličina, a brigom o kvaliteti prozora kojeg ugrađujete, vodite brigu i o izolaciji prostora koju ćete imati. Zato birajte najbolje krovne prozore koji ispunjavaju sve estetske elemente te zadovoljavaju kriterije za sigurnost i očuvanje vašeg doma.

 

Više prirodne svjetlosti osigurat će boravak u vašem domu puno ugodnijim i ljepšim za živjeti, a na vama je samo da izaberete koji model vam se najbolje uklapa u životni prostor…Posjetite stranicu, pogledajte ponudu i proučite sve benefite koji dolaze u vaš dom s odabirom Tondach krovnog prozora. A kada se odlučite za najbolje, naručite ih iz udobnosti svoga doma na Wienerbergerovom web shopu!

Prijava na newsletter

Sviđaju vam se Tondach prozori?

Htjeli biste imati Tondach krovni prozor na vašem domu? Pošaljite nam upit, a mi ćemo vam u najkraćem roku odgovoriti s konkretnim rješenjima. 

Webshop