Započnimo zajedno...

realizaciju objekta u kojem ćete uživati godinama, godinama, godinama!

Porotherm glinena opeka je energetski učinkovito, moderno i ekološki prihvatljivo rješenje koje jamči postojanost i dugotrajnost, zdravu prostornu klimu te siguran dom za buduće generacije.

Naš Tondach glineni crijep prirodan je proizvod koji ne sadrži kemijske dodatke. Pogledajte široku paletu boja crijepa, dizajna i oblika i gradite s nama moderne i inspirativne objekte prepoznatljivog krova. 

Terca klinker fasadna opeka pruža zaštitni sloj od vremenskih utjecaja i nudi iznimnu kreativnu slobodu pri oblikovanju fasade. Uz Terca fasadnu opeku stvaramo bezvremenski lijepe objekte s nezamjenjivim karakterom i čarom.

House Celovška Slovenia
© Wienerberger d.o.o./ Architects: Gregorc/vrhovec arhitekti, Photographer: Damjan Švarc

Inspiracija

Nudimo inovativna sistemska rješenja za održivu, ekološki prihvatljivu i energetski učinkovitu gradnju.

Stanovanje je jedna od osnovnih potreba svakog od nas. Dom u kojem živimo predstavlja utočište i zaklon koji nam daje osjećaj sigurnosti. Zato je Wienerberger, kao lider u proizvodnji opečnih građevinskih materijala, odlučan u razvijanju održivih, inovativnih koncepata i sistema gradnje kroz Porotherm, Tondach i Terca asortiman proizvoda.

Pronađite inspiraciju za izgradnju vašeg novog doma ili renovaciju postojećeg u našim referentnim projektima koji se nalaze u galeriji. 

 

Novosti i događanja

Saznajte što radimo, gdje smo i čime se bavimo

Architects working in their office

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije informacije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.