Wienerberger sistemska rješenja

Porotherm glinena opeka je energetski učinkovito, moderno i ekološki prihvatljivo rješenje koje jamči postojanost i dugotrajnost, zdravu prostornu klimu te siguran dom za buduće generacije.

Naš Tondach glineni crijep prirodan je proizvod koji ne sadrži kemijske dodatke. Pogledajte široku paletu boja crijepa, dizajna i oblika i gradite s nama moderne i inspirativne objekte prepoznatljivog krova. 

Terca klinker fasadna opeka pruža zaštitni sloj od vremenskih utjecaja i nudi iznimnu kreativnu slobodu pri oblikovanju fasade. Uz Terca fasadnu opeku stvaramo bezvremenski lijepe objekte s nezamjenjivim karakterom i čarom.

Kao vodeći stručnjak u oblikovanju vanjskih površina, Semmelrock Stein + Design, svojim proizvodima postavlja nove standarde u dizajnu, tehničkim znanostima i modernim tehnikama proizvodnje betonskih opločnika, ploča i ostalih betonskih proizvoda. 

NOVO!

Tondach krovni prozori

Sada, uz vaš savršen krovni sistem možete uživati i u Tondach krovnim prozorima - kompletno rješenje na jednom mjestu!

 

Novosti i događanja

Saznajte što radimo, gdje smo i čime se bavimo

0Rezultati
Architects working in their office

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije informacije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.