Porotherm zidni i stropni sistemi

Osvoji Tondach krovnu opremu!

Wienerberger Vas nagrađuje!

 
Ako gradite dom i tražite najbolji krov, ili renovirate krov i želite osigurati maksimalnu zaštitu i dugotrajnost - Tondach je rješenje za vas.
Sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite Tondach krovnu opremu ukupne vrijednosti do 8.000,00 kuna
 
Kako biste osvojili glavnu nagradu, ispunite jedan od online kalkulatora koje smo razvili da bismo vam olakšali gradnju ili renovaciju krova. 

  • Cjelovita rješenja
  • Povećana sigurnost krova
  • Estetska usklađenost s Tondach crjepovima
  • Visoka kvaliteta i trajnost
  • Jednostavna i brza ugradnja

KAKO DO NAGRADE?

U nekoliko klikova isključivo koristeći ponuđene online kalkulatore!

Upišite osnovne informacije kao što su dužina krovišta i rogova, broj dimnjaka, odaberite model Tondach crijepa te koliko komada snjegobrana i kopči protiv vjetra želite.

Nekoliko sekundi kasnije, povratno Vam stiže detaljan izvještaj u kojem ćete pronaći potrebnu količinu Tondach krovne opreme: Tondach crijepa za površinu krova koju ste upisali, količinu rubnih crjepova, zaštitne mrežice za ptice, odzračnih crjepova, izračun potrebne folije i ostale sistemske opreme za vaš krov. 

Ukupno ćemo nagraditi 6 sretnika! Dijelimo jednu glavnu nagradu koja uključuje keramičku i nekeramičku dodatnu opremu za novi Tondach krov ukupne vrijednosti 8.000,00 kuna (s PDV-om). Nagrada uključuje opremu za krov veličine do 150 m² i to: Tondach krovnu foliju, sljemenogrebenu traku, sljemenjake, odzračnike, zaštitnu rešetku za ptice, snjegobrane, kopče protiv vjetra i ostalu opremu, ovisno o podneblju i vrsti crijepa na krovu kojeg je potrebno renovirati. Glavna nagrada dodjeljuje se samo jednom dobitniku i ne uključuje crijep!

Dodatno će se izvlačiti još 5 dobitnika koji će osvojiti po jednu premium Tondach krovnu foliju FOL MONO DT!

 

Nagradna igra održava se u razdoblju od 26.9.2019. – 31.10.2019.

Reference photo new construction single family in Putte

Sudjeluj u nagradnoj igri!

Ispunite online kalkulator za izračun potrebne količine Tondach crijepa i krovne opreme i osvojite nagrade!

Pravila nagradne igre

 

ŠTO JE TONDACH KROVNA OPREMA?

Tondach sistemska rješenja osmišljena su u skladu s inovativnom gradnjom te obuhvaćaju sve segmente izrade i zaštite krova. Produljite vijek trajanja i sigurnost krova uz moderna rješenja za ventiliranje pokrova, za zaštitu od snijega, za prodore kroz krov, rješenja za zaštitu krovne konstrukcije od močenja, za izradu sekundarnog krova, rješenja za zaštitu od vjetra te sustav za hodanje po krovu.

 

Sljemenjaci i keramički pribor

Tondach keramička oprema

Za postizanje veće sigurnosti i trajnosti te izvedbu skladnog i tehnički ispravnog krovišta potrebno je ugraditi, po mjeri izrađeni, keramički pribor koji nudi savršenu zaštitu.

Više

Tondach krovne folije

Paropropusne vodonepropusne folije

Dobro izvedena potkonstrukcija krova smanjuje troškove energije, povećava kvalitetu, trajnost i vrijednost nekretnine. Tondach krovne folije su savršeno rješenje za sekundarni krov.

Više

Odzračivanje krova

Elementi za odzračivanje u području strehe, sljemena i grebena

Osigurajte propisano odzračivanje krova u području strehe, sljemena i grebena upotrebom Tondach elemenata za odzračivanje.

Više

Zaštita od snijega

Tondach snjegobrani

Tondach snjegobrani trajno su i sigurno rješenje protiv nekontroliranog klizanja snježnog pokrivača s Vašeg krova, koje, osim što je opasno po život, uništava i sve što mu se nađe na putu klizanja; primjerice oluke ili druge vrijednosti.

Više

Zaštita od nevremena

Tondach kopče za zaštitu od nevremena

Štetno djelovanje oluja se efikasno sprječava upotrebom Tondach kopči za crijep.

Više

Krovni prodori i ventilacije

Prodori su izazov svakog krova, no uz Tondach sistemska rješenja za krovne prodore i ventilacije pouzdano se sprječava propuštanje vode i vlage.

Više

Opšav dimnjaka

Za dugotrajnu funkcionalnost i ljepotu vašeg krova, Tondach vam nudi i rješenje za opšav dimnjaka.

Više

Architects working in their office

Prijava na Newsletter

Naš newsletter donosi najvažnije informacije iz Wienerberger svijeta. Jednostavno se prijavite kako bi dobivali informacije na Vaš e-mail.

Povezani artikli

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.