Bijela Venera
Bijela Venera

Bijeli, elegantan crijep za sigurnost vašeg krova

Privucite poglede susjeda postavljanjem bijelog crijepa i osigurajte prekrasan krov generacijama nakon vas, koji će svo to vrijeme biti jednako siguran i trajan.

Nije tajna da osim što postavljanjem krova želimo zaštiti svoj dom, istovremeno želimo i poboljšati izgled naše kuće te postaviti crijep koji će svakodnevno privlačiti poglede svih prolaznika.

Jedan takav crijep ističe se u nizu drugih crjepova dostupnih na tržištu, a tajna te mediteranske ljepotice je njena boja. Jedinstvena u svojoj boji, sigurna za svaki dom i dostupna svakome od vas je Tondach Venera crijep. Osim što je prilagodljiv za sve vrste krovova i može se postaviti i na najnižim nagibima, crijep Venera dostupan je u bijeloj boji!

Privucite poglede susjeda postavljanjem bijelog crijepa i osigurajte prekrasan krov generacijama nakon vas, koji će svo to vrijeme biti jednako siguran i trajan.

Važna prednost Tondach Venere je da postoji cjelokupni sistem dodatne opreme koji će štiti svaki dom čak i od najjačih udara bure!  

 

Otkrijte ljepotu krova pokrivenog bijelim crijepom

Moderni trendovi arhitekture stvaraju različite potrebe za bojama i oblicima glinenog crijepa. Tondach glineni crijep ne boja se umjetnim bojama, već se prirodnim procesom engobiranja i glaziranja dobiva potpuno prirodna nijansa. Upravo tako nastaje i bijeli engobirani crijep Venera.

Tondach crjepovi dostupni su u širokoj paleti boja i modela, a za svaki vrijedi isto – svi su u potpunosti otporni na UV zračenje u smislu postojanosti boje i zadržavanja prvobitnog izgleda. Različite gornje površine i završne obrade na prirodnoj bazi nanose se u procesu proizvodnje i peku na preko 1.000ºC te time postaju čvrst, nedjeljiv dio crijepa.

Osim što će postavljanjem bijelog crijepa vaš krov biti moderan i inovativan, odabir Venera crijepa osigurava vam mediteransku eleganciju na krovu. Također, oblik i veličina crijepa osiguravaju brzu gradnju, a krov postaje otporan na jake udare vjetra te vodonepropustan i na blagim nagibima. 

 

Venera bijela

Privlačna ljepotica koja će svaki krov učiniti jedinstvenim, a istovremeno trajno sigurnim.

Cjelokupni sistem za maksimalno siguran krov

Međutim, da bi krov bio u potpunosti zaštićen važno je postaviti i svu prateću sistemsku opremu. Za crijep Veneru dostupan je velik broj dodatnih elemenata koji se postavljaju zajedno s crijepom, a koji učvršćuju krov, štite od kiše, vjetra, tuče i snijega te osiguravaju pravilno prozračivanje krova i energetsku učinkovitost.

Tondach glineni crijep sastoji se od visokokvalitetne gline koja je pečena na vrlo visokim temperaturama. To ga čini posebno stabilnim i otpornim na toplinu i smrzavanje kao i na prljavštinu i kemikalije. Dokazani vijek trajanja Tondach crijepa je preko 100 godina, a odabirom ovog crijepa osigurava se sigurnost i zaštita krova od najekstremnijih uvjeta, štedi se energija, osigurava ugodna klima te značajno produljuje vijek cijelog objekta!

Svu sistemsku opremu možete pronađite ovdje

 

Zanima vas crijep Venera i trebaju vam dodatne informacije?

Zatražite ponudu! 

Detaljna specifikacija sistemske opreme i Venera crijepa

Izračunajte online! Preuzmite naše brošure i kataloge

Brošure i katalozi

Preuzmite informativne materijale i saznajte sve o našim proizvodima na jednom mjestu. 

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabave i cijena Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše regionalne voditelje prodaje.

Tehnička podrška

U cilju optimalne podrške krajnjim kupcima, izvođačima, arhitektima te poslovnim partnerima na raspolaganju Vam je naš tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienerberger newsletter u par klikova kako bi primali novosti o našim proizvodima, edukacijama i aktivnostima.

Webshop