Obitelj

Gradiš li dom? S nama ga sagradi pametno!

Gradnja doma jedna je od najvažnijih odluka u životu jedne obitelji, a na tom putu potrebno je voditi brigu o mnogo stvari od kvalitete, ekonomičnosti do estetike. Iskoristite ponudu besplatnog izračuna i savjetovanja naših stručnjaka koji će vam pomoći kod odabira i izračuna najboljeg rješenja za vaše potrebe. 

Što trebate znati o Tondach crijepu?

Iako je na tržištu već dugi niz godina te je postao sinonim za kvalitetan krov, svake godine nadopunjujemo Tondach asortiman te vam pružamo inovativne proizvode sa specifičnim značajkama. 

Zašto je IZO Profi opeka toliko posebna?

Nije zato što je naša, ali ova Porotherm opeka označila je revoluciju u gradnji. Osim što pruža značajne vremenske uštede i brzinu gradnje, osigurava i superiornu toplinsku izolaciju u domu.

Trendovi uređenja okućnice u 2022.

Semmelrock rješenja za uređenje vanjskog prostora svake godine iznenade s novitetima koji izađu iz tvornice u Ogulinu. Pogledajte koji su ovogodišnji trendovi i odaberite svoje rješenje za vanjski prostor iz snova.

Kako odabrati idealan krovni prozor?

Odabir krovnog prozora čini se kao lak posao jer će se svaki model dizajnom uklopiti u vaš dom. Međutim, važno je brinuti i o kompatibilnosti krovnog prozora s cjelokupnim krovnim rješenjem!

Besplatno izračunajte cijenu gradnje!

U samo par koraka

Wienerberger je razvio nekoliko online kalkulatora koji će, prema vašim dimezijama i karakteristikama, izračunati potrebnu količinu materijala za izgradnju doma. Osim toga, dostupan vam je i kalkulator za izračun cijene zidanja pomoću kojeg možete usporediti cijene za različite za različite modele opeka.

Svi kalkulatori su besplatni te dostupni na:

ALATI ZA KROV

ALATI ZA ZID

Brošure i katalozi

Preuzmi naše kataloge i istraži sve mogćnosti korištenja Wienerberger proizvoda!

Troškovničke stavke

Pronađi stavke troškovnika za specifikaciju Wienerberger proizvoda i sistemske opreme. 

Ispitivanja i stručna mišljenja

Pogledaj provedena ispitivanja naših proizvoda na vatrootpornost, zvučnu i toplinsku izolaciju, tlačnu čvrstoću.. 

Video materijali

Inspiraciju potraži i u našim video materijalima koji su dostupni na Wienerberger profilu!

JAVITE SE NAŠEM STRUČNJAKU ZA BESPLATNE IZRAČUNE I SAVJETOVANJE

Bilo da ste tek na početku s vašim projektom, ili već imate projekt ili troškovnik, javite se našim stručnim savjetnicima koji vam mogu pomoći da vaš projekt bude odrađen s najkvalitetnijim rješenjima, sukladno vašim željama i mogućnostima.

Ograničena veličina datoteke 10MB. Dopuštene ekstenzije doc,docx,jpeg,jpg,pdf,png.

Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail wienerberger.hr@wienerberger.com. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaju nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših osobnih podataka, upućujemo na naša Pravila o privatnosti.

Rješenja za dom od poda do krova

Svestranost prirodne sirovine – gline - nadahnjuje ljude tisućama godina. Glineni građevinski materijali savršeno će se uklopiti u svaku ideju i svakom projektu dati jedinstvenu, prirodnu i održivu notu. 

Bezoek onze showroom

Trebate najpovoljniju ponudu za svoj projekt?

Putem naše webshop platforme odaberite proizvode i količine koje vam trebaju i naši će vam partneri poslati najpovoljnije ponude! Saznajte više.

Inspiracija

Inspirirajte se uz brojne dovršene projekte koji pokazuju što je sve moguće s našim glinenim građevinskim materijalima.

Webshop